Un violador pres es declara transsexual perquè el tanquin amb dones i n'abusa d'algunes

Karen White, el nom del qual com a home era Stephen Wood, ha sigut acusat d'almenys quatre agressions

a

a

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

Escàndol en el sistema penitenciari britànic després que un acusat de violació, que van traslladar a un mòdul de dones després de declarar-se transgènereabusés sexualment de diverses companyes de reclusió. Els fets els va protagonitzar Karen White, el nom del qual com a home era Stephen Wood, que estava en presó preventiva acusat de tres violacions i que anteriorment havia complert una condemna de presó per violació.

Notícies relacionades

White, de 52 anys, es va declarar transgènere i va reclamar a les autoritats el trasllat a un mòdul femení, tot i que no havia sigut sotmès a cap canvi de sexe. Les autoritats hi van accedir, ja que al Regne Unit la política penitenciària premia que els reclusos estiguin amb la gent del gènere que declarin ser. Així doncs, va ser traslladat a la presó de New Hall, al nord del Regne Unit.

Assalts reconeguts

Al cap de pocs dies del seu empresonament, no obstant, va ser acusat de diversos assalts sexuals a companyes. White ha reconegut ja dues de les quatre acusacions que afronta: assetjament sexual, tocaments, exhibició de genitals i comentaris sobre sexe oral.