ESDEVENIMENTS

Detinguda una dona per matar la seva parella maltractadora

L'esdeveniment ha passat a primera hora d'aquest diumenge a la localitat de Guadalajara d'El Casar

zentauroepp44877037 ayuntamiento de el casar foto google maps180902123713

zentauroepp44877037 ayuntamiento de el casar foto google maps180902123713

1
Es llegeix en minuts

Una dona de 27 anys ha sigut detinguda com a presumpta autora de la mort a punyalades, després d’una discussió, de la seva parella de 28 anys, que tenia antecedents per maltractaments. L’esdeveniment ha passat a primera hora d’aquest diumenge a la localitat d’El Casar (Guadalajara).  

L’alcalde de la població, José Luis González,  ha condemnat la mort de l’home. “Des de l’Ajuntament lamentem qualsevol tipus de violència de gènere sigui en la direcció que sigui”, ha indicat.

González ha detallat que el fet de què tots dos, tant el mort com la presumpta autora dels fets fossin veïns de la localitat és “especialment trist”, a més que es produeix quan el municipi està celebrant les seves festes.

El regidor ha informat que era una parella que havia estat residint a El Casar però després va marxar a Madrid i van tornar de nou al municipi farà uns tres mesos, on residien en una urbanització.

Ordre d’allunyament

Notícies relacionades

El mort havia sigut denunciat el maig del 2017 per maltractaments per part de la presumpta agressora i tenia una ordre d’allunyament que vencia aquest dilluns, segons han constatat fonts de la Delegació del Govern.

Els fets van passar al carrer Pastrana de la urbanització ‘El Coto’ de la localitat de Guadalajara. A les 7.30 hores, el centre de salut de la localitat ha sol·licitat al 112 una UVI per traslladar un ferit d’arma blanca que havia arribat pels seus propis mitjans a l’ambulatori. Després, va morir.