HA ESCRIT UNA CARTA

L'exdona de l'atacant de Cornellà: "Era un home bo que passava un mal moment"

En una carta que l'exdona de Taib ha dirigit als mitjans, ha assegurat que el seu exmarit no era "totes aquestes barbaritats"

zentauroepp44709938 180820111616

zentauroepp44709938 180820111616 / CAMINAL DANNY

1
Es llegeix en minuts
Agencias

Luciana Morales, l’exdona d’Abdelouahab T.,l’atacant a la comissaria de Cornellà de Llobregat (Barcelona) abatut pels Mossos d’Esquadra, ha demanat respecte per a la seva família i ha assegurat que la seva exparella "era un home bo" que "passava un mal moment".

Morales, que fins ara ha mantingut silenci sobre la mort del seu exmarit, ha remès als mitjans una carta manuscrita en la qual defensa Abdelouahab T. i critica "totes les barbaritats" que s’han dit d’ell els últims dies.

L’exdona de l’atacant ha assegurat que aquesta ha sigut "la primera i última vegada" que es dirigirà als mitjans, explica en la carta, de tot just una pàgina, que el seu exmarit "era un home bo" al qual "li agradava ajudar els altres" i fer esport, com a qualsevol altra persona.

"Era afectuós i per a mi era i continuarà sent molt especial, l’únic que ha arribat a conèixer-me i entendre’m", afirma l’exdona, que s’havia separat d’Abdelouahab T. poc abans de perpetrar l’atac.

La seva presència en la causa

El seu advocat, David Martínez, ha dit a Europa Press que, segons la seva defensada, mai va dir que el seu exmarit fos gai (fonts pròximes al cas van informar el dia de l’atac que ella havia explicat als investigadors que volia suïcidar-se per ser homosexual al témer que per això no l’acceptés la comunitat musulmana).

L’advocat ha explicat a Europa Press que ell només la representa a ella, i no a la família de l’atacant, perquè els familiars ja tenen un altre advocat.

Notícies relacionades

També ha dit que, com que ella ja s’havia divorciat de l’atacant el 14 d’agost, ja no pot personar-se en la causa.

Així, el seu advocat es limita a representar-la per dues raons: una reclamació patrimonial perquè la policia li va tirar a terra la porta per registrar el pis, i els tràmits per recuperar els objectes que els Mossos es van emportar en el registre, com una tauleta electrònica.

Temes:

Terrorisme