Carrefour retira agendes escolars amb lemes com a «otoño, no me toquéis el coño»

L'empresa fabricant ha declarat que no són «productes per a nens» en vista de la queixa d'una mare a Twitter

captura

captura

1
Es llegeix en minuts

El supermercat Carrefour ubicat al centre comercial El Pinar de Las Rozas, a Madrid, ha retirat una sèrie d’agendes escolars de la zona infantil a petició de l’Ajuntament de la localitat, que les considera “inapropiades” pels lemes que contenen a la portada.

‘Caminar borracha y con tacones debería ser deporte de riesgo’, ‘El otoño rima bastante con no me toques el coño’ o ‘Cuidado con comerse el mundo que luego hay que cagarlo’ són alguns d’aquests lemes.

El Consistori ha explicat a través del seu compte de la xarxa social Twitter que han conegut aquest cas per la “denúncia d’una mare” de la localitat.

“No sembla una agenda escolar gaire apropiada. Sol·licitem que la retirin”, han escrit en el compte de Twitter de la Regidoria d’Educació de Las Rozas.

“No són infantils”

Notícies relacionades

La mateixa edil d’Educació, Mercedes Piera, ha explicat a través del mateix mitjà que l’encarregat de la botiga ha retirat la “controvertida agenda” de la zona de nens i ha sigut traslladada a una secció per a adults.

Des de Puterful, l’editorial que elabora aquestes agendes, han manifestat a Twitter que “no són infantils”, però al seu web, s’identifica com a “Agenda Escolar” un bloc anellat blau amb el lema sobre “cagar” el món, amb un calendari de color rosa amb el lema “en abril, polvazos mil”. 

Temes:

Nens