estiu

Una turista britànica explota perquè a Benidorm hi ha espanyols de vacances, «¿Per què no se'n van a una altra banda?»

«Una tarda un espanyol gairebé em noqueja i va marxar sense ni tan sols demanar-me disculpes», lamenta Freda Jackson

fcasals34780803 benidorm   alicante  21 7 2016   verano  turismo benidorm   160827175011

fcasals34780803 benidorm alicante 21 7 2016 verano turismo benidorm 160827175011 / MIGUEL LORENZO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Freda Jackson és una octogenària britànica que volia estiuejar a Espanya però a qui li no agraden els espanyols. L’entreteniment de l’hotel estava completament enfocat en els espanyols, ¿per què no se’n van a una altra banda durant les seves vacances?", es queixa després de la seva estada a Benidorm.

Aquesta dona de 81 anys va passar les seves vacances a la localitat alacantina amb una amiga de 61 anys però, el que semblava un somni fet realitat, va acabar sent “un desastre del principi al final”. “L’hotel era ple d’espanyols i ens feien posar molt nervioses perquè eren molt grollers”, es queixa, segons la versió recollida pel ‘Daily Mirror’: “Una tarda un espanyol gairebé em noqueja i va marxar sense ni tan sols demanar-me disculpes”, lamenta, abans de demanar el reemborsament o un altre viatge gratis.

En concret, la parella va reservar un hotel l’abril del 2017 per valor de 1.268 euros. “La meva amiga i jo vam pagar el viatge amb les nostres pensions i va suposar un esforç estalviar durant un any i que les vacances fossin una ruïna”, explica, abans d’admetre que va plorar després.

Pis catorzè i problemes de vols

Notícies relacionades

Per si fos poc, a Freda tampoc li va agradar que la seva habitació fos al pis 14, ja que ella tenia problemes de mobilitat, tot i que la companyia “afortunadament” va poder moure la seva habitació a la segona planta, “a 42 esglaons de la piscina”.

Finalment, lamenta un canvi “no notificat” en la data dels seus vols, que va acabar per “arruïnar” el seu viatge.