DELICTES CONTRA LA DONA

Detinguts a les Canàries els membres de 'La nova manada'

Quatre joves que s'autoanomenaven com els condemnats dels Sanfermines van agredir una menor

A Mazarrón, Múrcia, unes noies van ser atacades a la platja durant la nit de Sant Joan

rcurso-polica

rcurso-polica

1
Es llegeix en minuts
Agencias

Des de la sentència de l’Audiència de Navarra contra els cinc membres de‘La manada’s’han disparat lesdenúnciesper presumpta agressió sexual. El Cos Nacional de Policia ha detingut cinc homes (un dels quals, menor d’edat) als quals s’acusa d’haver participat en una violació al sud de Gran Canària, segons han confirmat fonts de la Fiscalia de Las Palmas.  El grup s’autoanomenava a les xarxes ‘La nova manada’, segons fonts de la investigació, en una al·lusió directa als condemnats per abús sexual als Sanfermines. De moment, no han transcendit més detalls sobre els fets, ni sobre el grau de participació que s’atribueix a cadascun dels detinguts.

En principi, estava previst que els arrestats passessin aquest dimecres a disposició del Jutjat d’Instrucció número 2 de San Bartolomé de Tirajana, que està de guàrdia en aquest partit judicial. No obstant, la compareixença ha quedat ajornada fins dijous. Mentrestant, els joves quedaran detinguts. La Direcció Superior de Policia de les Canàries ha declinat oferir cap dada sobre aquestes detencions.

Segons ‘Canariasahora.com’, el mitjà que ha avançat la notícia, la víctima és una menor d’edat, que presumptament va ser drogada. Aquest mitjà també precisa que un dels detinguts va gravar amb el mòbil la presumpta agressió sexual.

A la platja de Múrcia

A Múrcia, la Guàrdia Civil ha aclarit una agressió sexual comesa presumptament per uns individus menors d’edat a unes noies, també menors, en una platja de Mazarrón la passada nit de Sant Joan.

Notícies relacionades

Els fets van tenir lloc la nit de dissabte a diumenge passat, quan les víctimes van ser agredides per diversos individus menors d’edat a la platja.

L'institut armat va obrir una investigació i va aconseguir identificar els agressors i aclarir els fets, segons van informar a Europa Press fonts pròximes a la investigació, que no poden facilitar més dades ja que tots els involucrats són menors d’edat.