INSÒLIT SINISTRE A La A-30

Un camió carregat d'elefants de circ bolca en una autopista a Albacete

La manada s'ha escampat en llibertat per la calçada, cosa que ha obligat a tallar la circulació

Un dels paquiderms ha mort i dos més han resultat ferits, segons la DGT

clipboard01

clipboard01

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La A-30 ha quedat tallada dilluns a la tarda al seu pas per la localitat de Pozo Cañada, Albacete, a causa de l'accident d'un camió que ha provocat que els cinc elefants que transportava hagin quedat en llibertat per la carretera. El conductor del vehicle ha resultat il·lès.

Fonts del servei d'emergències 112 han informat Efe que l'accident ha passat a les 16.03 hores a l'altura del quilòmetre 23 de la A-30, al seu pas pel terme municipal de Pozo Cañada (Albacete), en sentit Múrcia. 

Degut a aquest accident, la Direcció General de Trànsit ha informat a la seva pàgina web que està tallada la carretera A-30 als quilòmetres 23-24. A més, l'Ajuntament de Pozo Cañada ha informat a través de Twitter que el trànsit ha sigut desviat cap a la N-301 al seu pas per la localitat. Segons Gregorio Serrano, director de la DGT, un dels paquiderms ha mort i dos han resultat ferits. 

Notícies relacionades

La Guàrdia Civil ha informat que al lloc de l'accident hi ha els domadors del circ al qual pertanyen els elefants. Fins al lloc s'ha acostat un camió amb un elevador, que ha procedit al remolc dels animals.

L'incident no ha passat desapercebut per al Partit Animalista. La seva presidenta, Silvia Barquero, ha demanat una vegada més, a través de Twitter, l'erradicació dels circs amb animals.