Vídeo a internet

Alemanya difon la foto d'una nena desconeguda per trobar el seu violador

La fiscalia demana ajuda ciutadana per identificar la criatura, que podria haver patit "greus abusos sexuals"

zentauroepp40473855 la fiscal a de fr ncfort  alemania  pidi  hoy la colaboraci 171009114400

zentauroepp40473855 la fiscal a de fr ncfort alemania pidi hoy la colaboraci 171009114400

1
Es llegeix en minuts
Carles Planas Bou
Carles Planas Bou

Periodista

Especialista en tecnologia i el seu impacte sociopolític.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La Fiscalia de Frankfurt (Alemanya) ha demanat aquest dilluns la col·laboració ciutadana per detenir un sospitós d'haver abusat sexualment d'una menor i ha difós la imatge de la víctima, una nena d'entre 4 i 5 anys que apareix als vídeos que va penjar en una pàgina de pornografia infantil a internet.

La publicació de les fotografies de la nena, ha explicat en un comunicat la fiscalia, ha sigut ordenada per un jutjat davant la impossibilitat de continuar amb les investigacions, ja que l'home és "extremadament cautelós" i no hi ha cap imatge d'ell que permeti identificar-lo.

La menor té uns 4 o 5 anys, cabells rossos, llargs i llisos amb serrell, ulls probablement marrons, és prima i parla alemany, segons la descripció de la fiscalia, l'Oficina Central per a la Lluita contra la Delinqüència a Internet (ZIT) i l'Oficina Federal d'Investigació Criminal (BKA).

En la seva denúncia acusen el sospitós d'haver sotmès la nena a "greus abusos sexuals" entre l'octubre del 2016 i el juliol del 2017 i d'haver penjat després vídeos de les seves accions en una plataforma de la denominada "xarxa fosca".

No es descarta que els abusos continuïn

Notícies relacionades

Les fotografies i els vídeos dels abusos sexuals a la nena van ser descoberts a la xarxa el juliol passat i la Fiscalia de Frankfurt i la BKA parteixen de la base que els fets van tenir lloc a Alemanya.

"Hi ha indicis que apunten que l'agressor no identificat pot seguir tenint accés a la víctima, i per tant no es pot descartar que continuïn els abusos sexuals", alerta la policia amb l'esperança que la col·laboració ciutadana permeti localitzar tant l'home com la nena.