VIOLÈNCIA MASCLISTA

Mor una dona a Arroyo de la Luz (Càceres) presumptament a mans del seu marit

A Madrid un home ha intentat assassinar amb un ganivet la seva parella, que ha resultat ferida greu però la vida de la qual no corre perill

La dona morta a Càceres augmenta a 36 el nombre de víctimes mortals el 2017, set més que en el mateix període del 2016

Detingut un home per la mort de la seva dona a Càceres / periodico

1
Es llegeix en minuts

Nou dia marcat en negre a la trista estadística que recull els assassinats masclistes. Una dona de 42 anys ha mort a primera hora d'aquest matí a Arroyo de la Luz (Càceres) per les ferides causades amb arma blanca presumptament pel seu marit, que ha sigut detingut i atès, també per ferides d'arma blanca, a l'Hospital San Pedro de Alcántara de la capital.

Els fets han tingut lloc, segons la delegació del Govern d'Extremadura, al voltant de les set del matí després d'una discussió al domicili familiar. El matrimoni té dues filles menors d'edat, que s'han quedat amb els avis paterns i, com en tantes altres ocasions, no hi havia denúncies prèvies per maltractament. 

Es tracta de la víctima mortal número 36 des de començament d'any, set més que en el mateix període de l'any anterior. I això que encara hi ha tres casos en investigació i que abans que s'acabi el 2017 podrien passar a formar part de la tràgica llista. 

Intent fallit a Madrid

A més, a Madrid una dona de 34 anys ha resultat ferida greu al rebre diverses ganivetades al coll, el tors i al cap per part de la seva parella, un home de 43 anys que ha sigut detingut. 

El succés ha tingut lloc al voltant de les 8.50 en un domicili del districte de Salamanca. La dona, la vida de la qual no corre perill, ha sigut atesa en un primer moment per agents de la policia municipal, que han taponat les ferides que patia al coll. 

Notícies relacionades

La dona, de nacionalitat espanyola, igual que el seu agressor, ha patit, a més, lesions als braços i a les mans com a conseqüència d'haver-se intentat defensar de les ganivetades. 

Igual que en el cas extremeny, mai havia presentat una denúncia contra el seu agressor ni consta, per tant, cap ordre d'allunyament.