ANUL·LAT PER QÜESTIONS DE SEGURETAT

Cancel·lat un esdeveniment de dones 'gamers' després d'una explosió de masclisme a Forocoches

Usuaris del portal d'internet pretenien boicotejar l'acte a Barcelona

La cita tenia el suport de King, l'empresa que va crear el joc 'Candy crash'

gaming-ladies-1004984

gaming-ladies-1004984

2
Es llegeix en minuts

Si una cosa té Forocoches, per a les coses bones i les dolentes, és la transparència dels seus membres a l'hora d'expressar una opinió. El 27 de juny es va obrir un fil de conversa en aquest conegut portal en què un usuari proposava boicotejar una trobada de dones 'gamers' a Barcelona que tenia el suport de l'empresa King, la creadora del 'Candy crush'. Els comentaris masclistes i l'amenaça que la cita resultés violentada per intrusos ha provocat que aquesta empresa, per qüestions de seguretat, faci marxa enrere i cancel·li la cita. 

"Després de l'assetjament rebut es fa indiscutible que necessitem esdeveniments així", diuen els organitzadors del Gaming Ladies, a través d'un comunicat. Marina Amores, la ideòloga de la cita, assegura que tornarà a intentar muntar l'activitat més endavant, "amb el suport de King o sense", companyia que, malgrat la incomoditat dels comentaris rebuts, ha avançat que intentarà tornar a recolzar la proposta.

Els missatges masclistes van començar l'endemà que es fes públic el cartell del Gaming Ladies. "La idea consisteix a disfressar-nos de tia i dir que som 'travelos' al crit de mort al 'machirulo'. Una vegada a dins, desfermem la fúria 'forocochera", comenta Edgar16v, un dels internautes, al xat titulat 'Trolleo feminazis locas gamers'. "Se les sent arribar -sosté Frigopie-, amb els seus cabells de colors, samarretes negres i 85 quilos de pes". 

Davant l'intent de l'organitzadora de muntar la xerrada en un futur pròxim, hi ha qui fins i tot arriba a apel·lar a la Carta Magna

Notícies relacionades

I és que no només a Forocoches el Gaming Ladies ha rebut la ira masclista. També a Twitter es poden llegir tota mena de comentaris contraris a aquesta cita. 

En tot cas, no sembla que Amores tingui intenció de doblegar-se als que no combreguen amb la seva intenció de reunir 'gamers' del sexe femení al voltant d'una taula de debat. A tots els 'haters' d'aquest pla els ha respost d'aquesta manera: