SUCCÉS AL BAIX PENEDÈS

Explosió en una casa okupada de Segur de Calafell

Dos joves que manipulaven productes químics han resultat ferits per la deflagració

Els Mossos d'Esquadra han trobat un centenar de plantes de marihuana a la vivenda

clipboard01

clipboard01

1
Es llegeix en minuts

Els Mossos d'Esquadra han rebut aquest diumenge a les 10.28 hores l'avís d'una explosió en una casa unifamiliar okupada de Segur de Calafell. Cinc dotacions dels bombers s'han desplaçat fins a l'avinguda d'Anglaterra d'aquesta localitat del Baix Penedès. Dos joves de 26 i 29 anys han hagut de ser atesos a causa de la deflagració.

Notícies relacionades

Segons ha explicat l'alcalde de Calafell, Ramon Ferré, a TV-3, els ferits estaven manipulant productes químics, segurament, per a la fabricació de drogues. Aquesta és, ha assegurat, la "hipòtesi més probable". La policia ha trobat un centenar de plantes de marihuana a l'interior de la vivenda. Els edificis adjacents no han resultat afectats.

També s'ha enviat a la zona un helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques, que els ha traslladat a un hospital. Un veí ha explicat a la televisió autonòmica que després de sentir una "explosió molt potent" ha sortit al carrer i ha entrat a la casa afectada, on ha vist un dels homes en "el que quedava de la cuina". L'ha arrossegat fins a l'exterior. L'altre ferit era a l'altre costat de la vivenda, a la part del darrere. "Cridava 'que em cremo, que em cremo' i l'he tirat a la piscina per apagar" les flames.