Denunciats tres conductors per fer carreres a 146 km/h en trama urbana a Sabadell

Van ser interceptats dissabte al matí a la carretera d'accés des de Castellar del Vallès

mini-penal

mini-penal

1
Es llegeix en minuts
ALBERT SEGURA / SABADELL

La Policia Municipal de Sabadell ha denunciat tres conductors per participar en una carrera amb cotxes en plena trama urbana a la localitat de Sabadell. Es tracta de tres vehicles que circulaven a gran velocitat a primera hora del matí de dissabte, a dos dels quals se'ls han instruït diligències judicials.

A les 07.36 hores es van detectar els tres turismes a la carretera de Prats de Lluçanès, i per les elevades velocitats a què circulaven es considera que participaven en algun tipus de carrera i estaven posant en risc la seguretat de la resta de conductors. Els tres vehicles procedien de la veïna localitat de Castellar del Vallès.

Notícies relacionades

El primer vehicle circulava a 123 km/h, el segon, el de més velocitat, a 146 km/h, mentre que el tercer ho feia a 100 km/h, quan la velocitat està limitada a 50 km/h.  Als conductors dels dos primers vehicles se'ls han instruït diligències judicials per un delicte contra la seguretat del trànsit, mentre que el tercer se l'ha denunciat per la via administrativa per excés de velocitat.

El codi penal tipifica com a delicte la conducció amb un excés de velocitat superior respecte al límit establert en vies urbanes de 60 km/h.