Detingut un home per travessar nedant i nu la Fontana de Trevi de Roma

Mitjans locals assenyalen que l'individu és un espanyol de 30 anys

Un home ha travessat nedant i completament nu la Fontana de Trevi de Roma / YOUTUBE

1
Es llegeix en minuts

Un home va travessar nedant despullat la Fontana de Trevi de Roma (Itàlia) aquest dimecres davant la mirada de centenars de turistes que s'apilaven al voltant del monument, segons van informar dimecres els mitjans locals, que van difondre vídeos dels fets.

El diari 'Il Corriere della Sera' va assenyalar que l'home, després de ser detingut, va assegurar que es deia Manolo, que tenia 30 anys i que era de nacionalitat espanyola, si bé les autoritats encara intenten confirmar aquesta informació.

Segons es pot veure a les gravacions recollides pels turistes, l'home va travessar nu i a braça la font sense ser interromput en cap moment, i fins i tot va arribar a ser aclamat per les persones que l'observaven. Quan surt de la font, és detingut per un agent municipal.

Notícies relacionades

El mateix mitjà assegura que, mentre era conduït pels agents, que el van tapar amb una tela, l'home va intentar, sense èxit, d'escapar-se, i va ferir lleument un dels policies. Per això ha sigut acusat de resistència a l'autoritat i violència contra un oficial públic.

Les seves pertinences i documents han sigut localitzats al costat de la icònica font romana i les autoritats miren d'aclarir ara la seva verdadera identitat.

Temes:

Roma