Ferrari Land obre les seves portes per llançar PortAventura fins als 5 milions de visitants

La nova oferta barreja emocions fortes, velocitat i motor amb la muntanya russa més alta d'Europa

JOAN REVILLAS

Ferrari Land obre les seves portes per llançar PortAventura fins als 5 milions de visitants
Ferrari Land obre les seves portes per llançar PortAventura fins als 5 milions de visitants
Ferrari Land obre les seves portes per llançar PortAventura fins als 5 milions de visitants

/

2
Es llegeix en minuts
ESTHER CELMA / SALOU

Aquest divendres obre les portes Ferrari Land, set hectàrees dedicades al món del motor i a l'estil de la marca més emblemàtica del món ideada per Enzo Ferrari a PortAventura World, que també inicia temporada. Piero Ferrari, descendent de l'artífex del 'cavallino rampante' i vicepresident de la companyia, ha inaugurat aquest dijous el recinte després de dos anys d'obres, cent milions d'euros d'inversió i una rèplica de Marinello, el cor italià de Ferrari, amb 11 atraccions i cinc punts de restauració que evoquen la velocitat i el futurisme.

La idea és que les emocions fortes de la fórmula 1 deixin de ser patrimoni de l'elit dels pilots professionals perquè les sentin els visitants. El director general de PortAventura, Fernando Aldecoa, preveu que Ferrari Land atraurà un milió de persones en el primer any de vida, i això catapultarà el públic de PortAventura a 5 milions de persones (va tancar el 2016 amb 4 milions).

ACCELERADOR TURÍSTIC

Ferrari Land, confia Aldecoa, pitjarà l'accelerador del complex cap a la meta del lideratge turístic mundial, amb tres parcs temàtics, cinc hotels, un centre de convencions, tres camps de golf i un club privat de platja. 

La nova oferta temàtica, barreja d'emocions fortes, motor, velocitat i l'esperit futurista de Ferrari, obrirà mercats com la mateixa Itàlia, els països nòrdics i del Benelux, i no es descarta que ajudi a obrir el complex durant tot l'any.

De moment, l'entrada és combinada i indivisible amb PortAventura, a un preu de 60 euros i amb horari de matí (de deu a cinc de la tarda i, en temporada alta, un altre de sis de la tarda a una de la matinada).

L'emblema de Ferrari Land és Red Force, la muntanya russa més alta -120 metres- i ràpida d'Europa, capaç de passar de 0 a 180 quilòmetres per hora en cinc segons. Aquesta atracció, que domina l''skyline' de la Costa Daurada, té una capacitat de 1.200 passatgers a l'hora.

SENSACIONS F-1

Notícies relacionades

Els visitants notaran que el seu pes “es multiplica per quatre vegades i mitja, una sensació única que fins ara només podien sentir els pilots de la F-1”, ha explicat el pilot de proves de la marca, Marc Gené, davant un públic de més de 250 mitjans acreditats i un grup de creueristes italians que avui han estrenat la nova proposta, la segona del món després del parc de Ferrari a Dubai.

També s'ofereixen dos grans pistons de motor per a rebot i caiguda lliure, un circuit de vehicles elèctrics i sis simuladors, dos d'ells infantils, per reproduir el genuí món de la F-1, vibracions i sorolls de motor inclosos. També es pot competir en equips per canviar una roda del cotxe, acció que els professionals culminen en 4 segons i que aquí es pot fer fins i tot en cinc minuts.