L'exalcalde de Llavaneres assegura que va anar encaputxat al pàrquing per "investigar"

Bernat Graupera va publicar al seu mur de Facebook un missatge per subratllar que "no va fer cap mal"

L'exregidor no desmenteix que era al recinte amb la cara tapada i armat amb ganivets i un esprai de pebre

icoy37941574 bernat graupera170405175936

icoy37941574 bernat graupera170405175936

1
Es llegeix en minuts
GUILLEM SÀNCHEZ / BARCELONA

L'exalcalde de Sant Andreu de Llavaneres Bernat Graupera ha publicat a través del seu perfil de Facebook un missatge per donar la seva versió sobre l'incident que va protagonitzar dilluns passat a la tarda en un pàrquing de Barcelona. Llavors va ser sorprès pels Mossos d’Esquadra, armat i amb la cara tapada amb un buf i una caputxa, a l'aparcament d'un funcionari de Llavaneres a qui va assetjar laboralment en el passat.

"Vull aclarir que ni m'han detingut els Mossos ni he causat cap mal a ningú. Vaig anar al pàrquing públic per investigar el gran patrimoni d'un senyor que té propietats i pàrquings, i que està investigat per malversació de fons i suborn pel tema zona esportiva Llavaneres", ha explicat.

Quan va ser identificat pels Mossos, es va inspeccionar una motxilla on amagava dos ganivets, un esprai de pebre i un buf per tapar-se la cara. 

Notícies relacionades

Entre els comentaris que ha suscitat la publicació, Graupera rep mostres de suport per part de membres de la seva comunitat però algun usuari també li fa notar que amb aquest missatge no està "desmentint" que anés "armat".

L'exalcalde va ser condemnat a 13 mesos de presó el 2014 per assetjar laboralment aquest funcionari de l'Ajuntament de Llavaneres.