VIOLÈNCIA MASCLISTA

Una càmera de vigilància grava una brutal pallissa a una dona a Alacant

La Guàrdia Civil ha arrestat l'agressor després que una empresa de seguretat li entregués les imatges

Agressió a una dona a Alacant. Vídeo de la Guàrdia Civil. / Guàrdia Civil

1
Es llegeix en minuts

La Guàrdia Civil ha detingut un home, ucraïnès de 22 anys, com a presumpte autor d'un delicte de violència de gènere que va tenir lloc el dia 20 de novembre al portal del seu domicili de la localitat de Sant Joan d'Alacant. Els fets van ser gravats per un circuit tancat de televisió que s'havia instal·lat recentment a la comunitat de veïns, arran de diversos robatoris en domicilis que havien patit.

Les imatges mostren com la víctima, una dona de nacionalitat hongaresa de 38 anys, arriba al portal de l'immoble on resideix. En aquest moment apareix la seva parella, que devia haver vist com arribava des del domicili, i la rep amb una sèrie de cops que la fan caure. L'agressor, mentre la víctima queda estesa a terra, surt al carrer a comprovar que no hi ha testimonis que puguin veure què passa al portal i torna per continuar amb les agressions.

ACARNISSAMENT

Notícies relacionades

Durant cinc minuts, l'ara detingut segueix acarnissant-se amb la dona, fins que, finalment, l'arrossega literalment dels cabells per l'escala i la introdueix a l'ascensor. El vídeo, que ha sigut facilitat per l'empresa de seguretat als agents de la Guàrdia Civil, ha servit per actuar d'ofici i detenir el presumpte autor de la brutal pallissa.

La víctima, que es troba atemorida, no havia interposat denúncia per por de patir més agressions, tot i que, arran d'aquesta actuació ha decidit denunciar-lo. Després de la investigació, els agents han posat el presumpte agressor a disposició del Jutjat Núm. 2 de Violència de Gènere d'Alacant.