SUCCÉS AL PAÍS BASC

L'Ertzaintza investiga si el suïcidi d'un nen de 12 anys a Eibar respon a una situació d'assetjament

El menor va deixar una nota amb noms i cognoms de tres companys a qui atribuïa la seva decisió, segons 'El Diario Vasco'

1
Es llegeix en minuts

L'Ertzaintza investiga si el suposat suïcidi d'un nen de 12 anys dimecres passat a la localitat guipuscoana d'Eibar és conseqüència d'una situació d'assetjament, ja que va deixar una nota amb els noms de tres menors a qui atribuïa la seva decisió, informa aquest dissabte 'El Diario Vasco'.

El departament basc de Seguretat ha confirmat que s'està investigant aquest cas, però no ha donat cap detall sobre els fets.

Segons el diari guipuscoà, el menor es va tirar al buit dimecres a la tarda des del seu domicili, un tercer pis, i va morir allà mateix a causa de les ferides.

CLUB D'HANDBOL

Va deixar una nota amb els noms i els cognoms de tres menors, a qui atribuïa la decisió que tenia intenció de prendre i en què esmentava a més una persona vinculada a un club d'handbol on s'entrenava.

Notícies relacionades

El departament basc d'Educació, afegeix el diari, va descartar que el nen hagués patit assetjament escolar, mentre que al club d'handbol han rebutjat que fos "objecte d'agressions, mofes o tracte vexatori" per part d'altres menors en els entrenaments o en la fase de competició.

La Fiscalia de Menors ha confirmat al diari que s'estan investigant aquests fets, encara que ha advertit que és aviat per determinar si hi va haver alguna mena d'assetjament que va portar el nen a acabar amb la seva vida.