ENDARRERIMENTS A RODALIES

L'avaria d'un tren a Tarragona interromp la circulació a la R16

El servei s'ha reprès en una sola via en el tram entre Sant Vicenç de Calders i Calafell

La incidència mecànica ha retingut una hora i quart els passatgers i ha obligat a fer-los passar a un altre comboi amb passarel·les

 

  / TWITTER

1
Es llegeix en minuts

La circulació ferroviària al Camp de Tarragona s'ha reprès en una sola via, en el tram entre Sant Vicenç de Calders i Calafell (Baix Penedès) després de la seva interrupció, des de les 11.00 hores, per l'avaria mecànica d'un comboi entre aquests dos municipis.

L'avaria ha afectat un regional Barcelona-l'Aldea de la R16, que ha deixat aturats una hora i quart els passatgers i ha obligat a fer-los canviar a un tren buit mitjançant passarel·les.

Aquesta nova avaria a la línia s'ha produït a les 11.10 hores en un tren que havia sortit de l'Estació de França de Barcelona a les 09.13 hores i que havia d'arribar a l'Aldea-Amposta a les 12.13. L'incident ha afectat els trens en sentit sud de les línies R13, R14, R15 i R16, a més dels trens del corredor mediterrani.

Notícies relacionades

L'incident ha provocat diversos comentaris d'usuaris i passatgers a Twitter:

La circulació es fa per una sola via en el tram afectat, amb uns endarreriments superiors a 45 minuts, segons ha informat Renfe.