Detingut un jove a Toledo per difondre un vídeo de contingut sexual de dos menors per Whatsapp

L'arrestat va gravar una parella mentre tenia relacions al carrer

1
Es llegeix en minuts

La Guàrdia Civil, en el marc de l'operació Nafidha, ha detingut a Fuensalida (Toledo) un jove per la comissió d'un delicte contra l'honor, amb l'agreujant de publicitat, així com un altre de revelació de secrets. El detingut va difondre, a través del telèfon mòbil, un vídeo de contingut sexual de dos menors d'edat que prèviament havia gravat en un carrer d'aquesta localitat.

Segons ha informat la Delegació del Govern en un comunicat, durant la investigació es va constatar que el detingut va distribuir inicialment el vídeo a un grup de l'aplicació Whatsapp de 22 contactes, residents al municipi de Fuensalida i altres poblacions pròximes.

Va ser el 5 de juliol quan l'equip d'investigació tecnològica de la Unitat Orgànica de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Toledo va iniciar una investigació al tenir coneixement de dues denúncies presentades pels pares de dos menors d'edat, en què manifestaven que el dia 25 de juny algú havia gravat els seus fills mentre mantenien una relació sexual a la via pública de la localitat de Fuensalida, i posteriorment ho havia difós mitjançant un telèfon mòbil a través de l'aplicació Whatsapp.

FRUIT D'INJÚRIES

Com a conseqüència d'aquesta difusió, el vídeo estava en una gran quantitat de telèfons de les localitats de Fuensalida i Torrijos, i molts dels que van compartir el vídeo van poder identificar els dos menors que hi apareixien i van publicar injúries sobre ells.

Notícies relacionades

Fruit d'unes intenses investigacions, la Guàrdia Civil va localitzar la vivenda des d'on es va fer la gravació, i posteriorment el seu autor, que va admetre haver gravat el vídeo i posteriorment haver-lo difòs en un grup de l'aplicació Whatsapp de 22 contactes, residents al municipi de Fuensalida i altres poblacions pròximes.

Per aquest motiu, la Guàrdia Civil va detenir H. H. per la comissió d'un delicte contra l'honor, amb l'agreujant de publicitat, així com un altre de revelació de secrets, i va remetre les diligències al Jutjat d'Instrucció de Guàrdia de Torrijos. La investigació continua oberta per identificar les persones a qui l'autor va enviar el vídeo i altres que poguessin tenir-lo als seus dispositius.