Un avi mor en l'assalt a casa seva a Castellar del Vallès

El cadàver de l'home ha aparegut amb les mans lligades i la boca segellada amb cinta adhesiva

Els autors del crim van entrar en el domicili de la víctima un cop trencat el pany

icoy34465309 diumenge  26 juny 2016 15 34   foto  acn   m  mart   pla obe160626171829

icoy34465309 diumenge 26 juny 2016 15 34 foto acn m mart pla obe160626171829 / ACN M MARTI

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / CASTELLAR DEL VALLÈS

El cadàver d'un home de 79 anys ha sigut trobat aquest diumenge amb evidents signes de violència al seu domicili de Castellar del Vallès (Vallès Occidental). Els familiars han trobat tota la casa regirada i l'home amb les mans lligades i la boca tapada amb una cinta. Els Mossos d' Esquadra han rebut un avís a primeres hores del matí i s'han desplaçat fins al lloc, al carrer de Sant Sebastiá, número 25, on han trobat l'home ja mort. La principal hipòtesi és que podria tractar-se d'un robatori amb violència.

Notícies relacionades

Ana Fernández, veïna de l'avi ha afirmat que "cap veí ha vist ni sentit res" que els hagués fet sospitar del que ha passat a la casa del costat. Fernández ha relatat que ha parlat amb el fill i el gendre de l'home i que li han comentat que els autors "han trencat el pany per entrar a la vivenda". 

TRANQUIL·LITAT

La víctima, de nacionalitat espanyola, feia més de 50 anys que residia a la vivenda on s'ha comès el crim. Vívia sol en una casa situada darrere de l'ajuntament de la població, en una zona amb molts veïns. L'alcalde de Castellar, Ignasi Giménez, ha demanat "tranquil·litat" a la població i ha insistit que "es tracta d'un fet puntual i que no s'ha de crear alarma a partir d'un fet inexplicable com aquest perquè no estem davant una onada de robatoris".