Grup Zeta nomena Josep Sicart nou director de l'àrea financera de l'empresa

Compaginarà el nou càrrec amb les seves actuals funcions de director d'Administració Corporativa i de director de Control de Gestió

1
Es llegeix en minuts

Grup Zeta ha nomenat Josep Sicart nou director de l'àrea financera de l'empresa. Sicart va néixer a Barcelona fa 45 anys i és titulat en Ciències Empresarials. Gairebé tota la seva carrera professional l'ha desenvolupat al Grup Zeta. El 2005 va ser nomenat director d'Administració Corporativa i des del setembre del 2008 ocupa el càrrec de director de Control de Gestió. Aquestes funcions les compatibilitzarà amb les tasques del seu nou càrrec i s'incorpora al Comitè de Direcció del grup.

Notícies relacionades

Amb aquesta designació, la nova àrea de Finances i Control de Gestió queda formada pels següents departaments i responsables: Tresoreria, Marc Viladomiu; i Control de Gestió, Montse Herranz. 

Zeta és un els principals grups de comunicació d'Espanya i té sis diaris, entre ells EL PERIÓDICO DE CATALUNYA, més de 50 revistes, una unitat de desenvolupament digital, tres plantes d'impressió, una editorial de llibres i una àrea de gestió exclusiva de publicitat.

Temes:

Grup Zeta