NOMÉS 9.95 EUROS PER VOLUM CADA CAP DE SETMANA

EL PERIÓDICO ofereix els còmics dels superherois

Un dels toms recull les aventures de l''home ratpenat' a Barcelona

Superman i Batman protagonitzen la gran col·lecció de 10 llibres de tapa dura

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Els superherois del món del còmic s'han unit en una col·lecció de 10 toms imprescindibles que es pot adquirir amb EL PERIÓDICO DE CATALUNYA cada cap de setmana a partir del 6 de febrer. Superman, Batman, Green Arrow i Flash són els protagonistes d'aquesta col·lecció de llibres de gran qualitat i tapa dura que surten a la venda per només 9,95 euros la unitat.

La gran oferta d'aquesta edició limitada coincideix amb el llançament mundial el pròxim mes de març de la pel·lícula Superman y Batman, el amanecer de la justicia, que protagonitzen Ben Affleck, Henry Cavill, Jeremy Irons i Holly Hunter, entre altres.

EL PERIÓDICO DE CATALUNYA, que ha sigut sempre un dels patrocinadors del Festival del Còmic de Barcelona, i l'editorial Levoir han decidit unir-se per acostar als lectors aquesta col·lecció de llibres única.

'EL HOMBRE DE ACERO', EL PRIMER / Entre els volums de la col·lecció destaca el cinquè, que recull la visita de Batman a Barcelona (portada a la foto), en la seva primera aparició a Espanya.

Notícies relacionades

El primer volum, a la venda el pròxim cap de setmana, és Superman: El hombre de acero. El seguiran els següents títols en successives setmanes: Batman: El regreso del Caballero Oscuro I ( volum 2); Batman: El regreso del Caballero Oscuro II (vol. 3), Superman : ¿Qué sucedió con el Hombre del Mañana? Y otras historias (vol. 4); Batman: 75 años de Batman y Batman en Barcelona (vol. 5); Green Arrow: El arco del cazador (vol. 6); Superman: Último hijo (vol. 7); Batman: La saga de Ra's Al Ghul (vol. 8); Flash: Renacimiento (vol. 9), i Batman/Superman: Encrucijada de mundos (vol.10).

DC Comics, que firma la col·lecció, és des de fa dècades una de les firmes més importants del sector juntament amb Marvel, la seva eterna rival. Primer es va dir National Comics, per després lluir les inicials DC de la seva revista més venuda, Detective Comics.