LLANÇAMENT DE LA NOVA WEB

Port Aventura mostra en un vídeo nous detalls de Ferrari Land

El passeig virtual per la nova àrea del parc mostra l'accelerador vertical més alt d'Europa, el circuit de carreres i les torres de rebot

El nou projecte requereix una inversió de més de 100 milions d'euros

 PortAventura revela nous detalls de Ferrari Land, el seu nou parc temàtic. / PORTAVENTURA

1
Es llegeix en minuts

PortAventura World Parks & Resort desvela, aquest dilluns, a través d'un vídeo, innovadors detalls de Ferrari Land, el seu nou parc temàtic, que estarà situat al costat de PortAventura Park PortAventura Caribe Aquatic Park.

El vídeo mostra algunes de les atraccions de Ferrari Land, on destaca l'accelerador vertical, que serà, segons s'informa en un comunicat, "una de les atraccions estrella del parc". Aquest accelerador tindrà una altura de 112 metres d'altura, i serà la muntanya russa més alta d'Europa, ja que "batrà Shambala (76 metres), situada, també, a PortAventura".

En l'accelerador els passatgers podran viure les sensacions de la fórmula 1 gràcies a l'"acceleració de 180 km/h en només 5 segons". "Immediatament es veuran propulsats en vertical fins a arribar als 112 metres", després "cauran en picat, amb una inclinació de 90º".

DIVERTIT CIRCUIT

Al parc també hi haurà dues torres de rebot, de més de 55 metres d'altura, un "divertit circuit de carreres" d'uns 570 metres "pensat per a tota la família", a més de vuit simuladors de "tecnologia punta" perquè els usuaris, tant adults com petits, puguin sentir "l'emoció de la velocitat".

Notícies relacionades

Ferrari Land tindrà un total de 60.000 m2 i serà un homenatge a Ferrari" i a la cultura i tradició italiana. Al nou espai s'hi podrà veure la "façana del Colosseu, la Scala i el Campanile de Sant Marc". A més, l'admiració i el reconeixement a la gastronomia d'Itàlia també hi seran presents. Hi haurà diferents restaurants, entre els quals en aquesta ocasió, han revelat, "una 'trattoria' on es podran degustar els millors plats de cuina italiana".

El que han denominat com "el projecte més important de la història del 'resort" suposa una inversió de "més de 100 milions d'euros". I s'espera que la seva obertura sigui l'any 2017. Mentrestant, PortAventura World Parks & Resort anirà desgranant en la seva pàgina web, els pròxims mesos, més novetats sobre aquest "parc únic a Europa" que portarà per bandera "la tecnologia, la innovació i la velocitat".