CANVI A LA XARXA DE 'MICROBLOGGING'

Twitter planeja ampliar de 140 a 10.000 els caràcters per tuit

Estudia oferir l'opció de veure la resta del missatge amb tot just un clic per no alterar el 'timeline', segons la web Re/code

 

  / EMMANUEL DUNAND / AFP

1
Es llegeix en minuts

De 140 10.000. Twitter Twitterestà desenvolupant una modificació que permetria incrementar notablement el nombre de caràcters disponibles per enviar un tuit, segons publica el portal Re/code, que informa que la modificació entraria en funcionament durant el primer trimestre de l'any.

La companyia amb seu a San Francisco (EUA) està buscant la manera d'introduir el canvi sense alterar en excés l'aspecte del seu 'timeline' de tuits, així que sembla encaminada a mostrar a primera vista de l'usuari els 140 caràcters, oferint l'opció de veure la resta del missatge amb tot just un clic.

Des que Jack Dorsey va tornar a l'empresa com a conseller delegat, s'estan introduint canvis en el servei de 'microblogging'. De moment, la notícia no està deixant indiferent ningú. No ho fa a un sector d'usuaris, que ja s'han mostrat contraris a la iniciativa, expressant malestar a la mateixa xarxa social a través del 'hashtag' #beyond140.

PUNXADA BORSÀRIA

Notícies relacionades

Tampoc ha entusiasmat la iniciativa a la Borsa de Nova York, on les accions de la companyia s'han desplomat el 2,6% poques hores després que Re/code publiqués la informació.

La firma ja va ampliar a l'estiu passat fins a 10.000 els caràcters en els missatges directes que poden intercanviar els usuaris d'aquesta xarxa social.