REIS MAGS 2016

#ReyesMagosEPfotos: envia'ns les teves fotos de la cavalcada dels Reis Mags 2016

EL PERIÓDICO publicarà les millors imatges que compartiu a través de Twitter

 

  / XAVIER GONZÁLEZ

1
Es llegeix en minuts

EL PERIÓDICO demana la col·laboració dels lectors perquè enviïn les seves fotos més curioses, emotives i divertides de la cavalcada dels Reis Mags 2016. Amb aquestes instantànies, es pretén reflectir la visita de Ses Majestats els Reis d'Orient. Volem que ens ensenyeu on, amb qui com viviu la desfilada màgica d'aquest 5 de gener.

Notícies relacionades

Envia'ns les instantànies més originals i emotives. EL PERIÓDICO publicarà les millors imatges que s'enviïn a través de Twitter amb l'etiqueta #ReyesMagosEPfotos.

A més, EL PERIÓDICO publicarà una selecció de les fotografies rebudes tant en la seva edició 'on line' com en la impresa. Si ho considera oportú, EL PERIÓDICO també podrà publicar una selecció de les imatges en format revista o en un suplement independent del diari imprès. L'enviament d'una foto, per les vies abans exposades, implica l'acceptació d'aquestes condicions i l'autorització a EL PERIÓDICO per a l'ús referit. Així mateix, el remitent entén que ha de disposar de tots els drets i permisos necessaris per a la difusió de la imatge. 

Temes:

Els Reis Mags