A L'AMPOLLA

Mor ofegat un nen de 5 anys en una piscina privada de Tarragona

El petit s'hauria donat un cop al cap abans de caure, inconscient, a l'aigua

1
Es llegeix en minuts

Un nen de 5 anys i de nacionalitat francesa es va ofegar diumenge a la tarda a la piscina privada del xalet de l'Ampolla on estava estiuejant amb els seus pares.

Els fets van passar en una casa de la urbanització Meligó d'aquesta localitat de la Costa Daurada quan, segons fonts pròximes al cas, el pare del nen, que s'estava banyant amb el seu fill a la piscina, es va absentar uns minuts i va entrar a la casa.

Quan el pare va tornar a la piscina, al cap de poca estona, segons va assegurar, es va trobar el cos sense vida del nen dins de l'aigua.

COP AL CAP

Segons sembla, el petit hauria caigut i s'hauria donat un cop al cap que el va deixar inconscient abans de caure a l'aigua i ofegar-se.

La família havia arribat feia pocs dies al municipi amb la intenció de passar 15 dies de vacances.

Notícies relacionades

L'avís es va donar a les 15.42 hores i van anar  al lloc efectius de la Policia Local, dels Mossos, del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i fins i tot un helicòpter per traslladar el nen, però ja no van poder  fer res per reanimar-lo.

Està previst que aquest dilluns se li practiqui l'autòpsia i que en les pròximes hores o dies es pugui repatriar el cadàver a França, on viu la família.