CAMPANYA

Campofrío divulga el seu nou vídeo nadalenc

La pel·lícula exalça el valor de la solidaritat en el marc de l'incendi de la fàbrica de la marca a Burgos el novembre passat

Participen en la producció Segura, Chiquito, Lampreave i Fofito, amb un homenatge especial a Gila

Anunci de Nadal de Campofrío / YOUTUBE / CAMPOFRÍO

1
Es llegeix en minuts

Campofrío ha tornat a divulgar el seu ja tradicional vídeo nadalenc malgrat el greu incendi que va destruir la seva fàbrica de Burgos el novembre passat. La ironia i l'humor de sempre, la sensibilitat i el sentit patri de cada any, per recordar els elements que uneixen i passar de puntetes sobre els que separen l'Espanya de les tensions del 2014. En aquesta ocasió, Campofrío ha elegit Burgos com a escenari del seu anunci nadalenc i el context de l'incendi que va arrasar la planta principal on va néixer aquesta multinacional càrnia. Còmics com Santiago SeguraChiquito de la CalzadaChus Lampreave o Fofito es vesteixen de bombers per despertar l'esperit solidari.

Després de l'homenatge als còmics del 2011, el currículum del 2012 i el fes-te estranger del 2013, Campofrío recorre a la referència que a tot arreu es produeixen incendis, a tothom se li crema alguna cosa, però el que perdura és precisament la solidaritat i la capacitat d'entendre el patiment dels altres. Una emotiva història amb la presència d'altres còmics com Gila, en el seu memorable paper de bomber tranquil. Previsiblement, l'anunci s'emetrà a les cadenes de televisió el 24 de desembre.

Campofrío ha llançat el seu tradicional anunci de Nadal, que en aquesta ocasió gira al voltant del recent incendi que va arrasar la planta de l'empresa càrnia a Burgos.

Aquest fet és l'inici d'un espot en què també es recorden altres focs que ajuden a apagar Santiago Segura, Chiquito de la Calzada o Chus Lampreave, els protagonistes.

Els còmics es van traslladar la setmana passada fins a la ciutat castellana, on van gravar algunes de les seqüències del vídeo.

Notícies relacionades

A més de l'incendi de Burgos, l'espot recorda altres 'focs' que afecten els ciutadans a causa de la crisi, com les preferents. "A tots se'ns ha cremat alguna cosa aquest any".

L'anunci de Campofrío és un dels més esperats per Nadal, juntament amb el de la loteria o el de Freixenet, entre altres.