Detingut un jove per demanar des de Twitter que es matI polítics

El noi, de 19 anys i veí de la localitat valenciana de Tavernes de la Valldigna, està acusat d'apologia per cometre assassinats

1
Es llegeix en minuts

Un noi de 19 anys ha estat detingut aquest dijous a la localitat valenciana de Tavernes de la Valldigna per un presumpte delicte d'apologia per cometre assassinats, per demanar que es mati polítics des de la xarxa social Twitter i mostrar "conformitat" amb l'assassinat de la presidenta de la Diputació de Lleó, Isabel Carrasco, segons informa la Guàrdia Civil en un comunicat.

Arran de l'assassinat de Carrasco, el noi havia publicat nombrosos missatges que poden ser constitutius de delicte. Entre les seves frases publicades en valencià a les xarxes socials hi apareixia: "Aixina es fa òstia!!"; "A matar-los a tots!!!!"; Més trets al cap d PPeros!!  o "Isabel CarrasKO".

Notícies relacionades

També va arribar a escriure, entre altres missatges: "Que me'ls posin en fila un al costat d l'altre i que em donin un AK-47 qe voràs tu com acabe amb tots eixos fills de putes feixistes d merda".

En l'escorcoll de la seva vivenda, els agents de la Guàrdia Civil han confiscat divers material informàtic: una torre d'ordinador, un ordinador portàtil, cinc memòries USB, tres discos durs i cinc targetes de memòria, a més del telèfon mòbil.