CANVI CLIMÀTIC

Milions de persones apagaran el llum aquest dissabte a les 20.30 h en defensa del medi ambient

L'organització WWF proposa també una desconnexió massiva d'internet

'Apaga el llum. Il·lumina el planeta', lema per a l''Hora del planeta' 2014

Vídeo de la campanya ’Apaga internet’ de WWF. / YOUTUBE / WWFTV

1
Es llegeix en minuts
CLAUDIA FRONTINO / Barcelona

Milions de persones apagaran el llum aquest dissabte a les 20.30 h. És la previsió de World Wildlife Fund (WWF), que ha convocat l''Hora del planeta'. L'acte pretén conscienciar la població mundial de la importància de cuidar el medi ambient i estalviar en la factura energètica. "És un gest simbòlic" amb què l'organització ecologista llança una "crida a l'acció per cuidar el que és casa nostra, la Terra, i lluitar contra el canvi climàtic".

Notícies relacionades

Milions de persones de més d'un centenar de països s'han apuntat a la convocatòria. L''Hora del planeta' seran 60 minuts per conscienciar de la importància que té la nostra empremta en l'entorn. A més, aquest any s'incorpora una acció addicional; WWF proposa que s'apagui també internet durant aquesta hora.

La campanya paral·lela 'Apaga internet' demana als ciutadans que desconnectin ordinadors i connexions per contribuir a la causa. Per als que participin en la iniciativa, poden encendre estrelles virtuals personalitzades a la web d''Hora del planeta' i veuran els seus noms i localitzacions.