REPERCUSSIONS DE LA MANIFESTACIÓ INDEPENDENTISTA

Vicente del Bosque: "Catalunya té dret a defensar la seva independència"

El seleccionador de 'la Roja' surt en defensa de Pep Guardiola

L’entrenador de la selecció espanyola de futbol, Vicente del Bosque, durant una roda de premsa.

L’entrenador de la selecció espanyola de futbol, Vicente del Bosque, durant una roda de premsa. / ZURAB KURTSIKIDZE (EPA)

1
Es llegeix en minuts

L'entrenador de la selecció espanyola de futbol, Vicente del Bosque, ha sortit en defensa de l'exentrenador del Barça Pep Guardiola, que ha rebut crítiques pel seu missatge de vídeo durant la històrica manifestació independentista de la Diada, i, en declaracions al programa 'El Larguero' de la cadena SER ha assegurat que Catalunya està "en el seu dret" de reivindicar la independència.

"Estan en el seu dret, com a catalans, de defensar la independència. És la llibertat que té cada poble per decidir el seu futur", ha subratllat el tècnic salmantí, que s'ha mostrat molt més comprensiu amb Guardiola que altres exjugadors com Alfonso, bastant crític amb qui va ser el seu excompany al Barça i a la selecció espanyola. Alfonso va qualificar de "decebedor" el suport de Guardiola a la marxa independentista i va afegir: "Si el Pep se sent tan català no sé per què es va posar la samarreta de la selecció (espanyola)".