SINISTRE AL VALLÈS OCCIDENTAL

Un ferit greu i dos de lleus per una deflagració de gas en un carrer de Ripollet

Les víctimes s'han evacuat per carretera ja que el fort vent ha desaconsellat fer-ho en helicòpter

1
Es llegeix en minuts

Tresobrers han resultatferits, un d'ells de gravetat, a causa d'una deflagració de gas en una canonada quan treballaven en una rasa oberta en un carrer deRipollet (Vallès Occidental). El sinistre, que ha causat un incendi, s'ha produït a l'altura del número 8 del carrer de Magallanes d'aquesta localitat.

Segons ha informatProtecció Civil, el sinistre s'ha produït a les 14.45 hores en una canonada de gas soterrada a la citada via per causes que encara s'estan investigant. Els ferits han estat evacuats del lloc per carretera, ja que el fort vent ha desaconsellat fer-ho en helicòpter.

Fase d'alerta

Notícies relacionades

Deu dotacions dels Bombers de la Generalitat han intervingut per controlar la fuga i les flames originades per l'explosió, que ha obligat a activar en fase d'alerta el pla de protecció civil de Catalunya (Procicat).

Tècnics de l'empresaGas Natural que s'han desplaçat al lloc dels fets per reparar la incidència i per evitar riscos han tancat el perímetre afectat per la deflagració, que està sent controlat per Policia Local i Mossos d'Esquadra. L'explosió ha mobilitzat tres ambulàncies i un vehicle de comandament del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Temes:

Ripollet