AMPLIAT L'AFORAMENT

La conferència que el Dalai-lama pronunciarà dilluns a BCN esgota les localitats previstes

1
Es llegeix en minuts
EFE / BARCELONA

La conferència que pronunciarà dilluns el XIV Dalai-lama al Palau Sant Jordi de Barcelona ha esgotat les localitats previstes, de manera que els organitzadors han ampliat l'aforament fins a les 10.000, ha informat avui la Fundació Casa del Tibet en un comunicat.

El Dalai-lama, premi Nobel de la pau el 1989 i líder espiritual del poble tibetà, arribarà demà a Barcelona on farà una roda de premsa. La visita tindrà com a acte central la conferència titulada L'art de la felicitat, que es desenvoluparà dilluns al Palau Sant Jordi. L'entrada costa 20 euros per persona.

La Casa del Tibet informa avui que és possible que no es disposi d'aparells de traducció suficients a la conferència, de manera que es recomana als assistents que portin les seves pròpies ràdios amb auriculars.

Rebut per Carod i Benach

Les localitats exclusives i gratuïtes que s'havien reservat per a les persones discapacitades també s'han esgotat, de manera que els organitzadors avisen que si alguna persona d'aquest col·lectiu desitja assistir a la conferència, s'haurà d'acomodar a les zones habilitades per al públic en general.

Aquest és el tercer intent de visita en l'última dècada de Tendzin Gyamtsho, XIV Dalai-lama, de 72 anys, a Barcelona, on serà rebut pel vicepresident de la Generalitat, Josep Lluis Carod Rovira, com a màxim responsable d'afers religiosos del Govern.

El líder religiós tindrà una agenda molt plena en el seu pas per la capital catalana, on a més de pel vicepresident de la Generalitat serà rebut el 10 de setembre pel president del Parlament, Ernest Benach, i els integrants de la Mesa del Parlament.

Nova seu de la Fundació

Notícies relacionades

Dins de la programació organitzada per a la visita d'aquest premi Nobel a Barcelona, es troba el concert El Cant del Lama ofert pel Lama Gyurme i Jean-Philippe Rykiel a l'església de Santa Maria del Pi de Barcelona, el 10 de setembre, a un preu de 15 euros. El concert consistirà en la interpretació de mantres i cants sagrats budistes per part del Lama Gyurme, recolzat als teclats per Jean-Philippe Rykiel.

Per al dia 11 està prevista la inauguració de la nova seu de la Fundació de la Casa del Tibet de Barcelona.

Temes:

Dalai-lama