AQUEST MATÍ

Detingut un home per matar la seva exdona i ferir el seu actual nòvio a Albacete

1
Es llegeix en minuts
EFE / ALBACETE

Una dona romanesa ha estat apunyalada aquest matí al mig del carrer a Albacete pel seu exmarit, també romanès, que a més ha ferit l'actual nòvio de la víctima, de la mateixa nacionalitat. Una altra dona romanesa ha hagut de ser atesa per una crisi d'ansietat.

Segons la Subdelegació del Govern a Albacete, el succés s'ha produït a les 7.40 hores al centre d'Albacete, a la confluència dels carrers del Rosario i de Pérez Galdós, lloc al qual s'han traslladat els agents de policia al rebre diverses trucades de veïns que alertaven que una dona estava sent apunyalada.

La dona, identificada com a L. L., de 51 anys, ha mort a l'acte tot i l'assistència prestada per facultatius de l'UVI-Mòbil del Servei de Salut de Castella-la Manxa (Sescam) desplaçada al lloc dels fets.

Ràpida intervenció policial

Agents del Cos Nacional de Policia han arrestat l'agressor, I.L., de 54 anys, al qual han intervingut el ganivet utilitzat per a l'agressió, i que no havia estat denunciat mai per delictes relacionats amb la violència domèstica.

Notícies relacionades

La Subdelegació del Govern informa que l'agressor havia mantingut una relació conjugal amb la víctima, que actualment tenia relacions sentimentals amb un altre home, identificat com a V. S., de 51 anys, i també romanès, que ha resultat ferit lleu per arma blanca. Aquest home i la dona afectada per una crisi d'ansietat han estat traslladats a l'Hospital General Universitari d'Albacete, on ja han estat donats d'alta.

Fonts policials han indicat que el ganivet utilitzat tenia 23 centímetres de fulla i que el fet que diversos veïns hagin vist com es produïa l'apunyalament i hagin avisat la policia ha permès una ràpida mobilització i la detenció immediata de l'homicida.