DICE QUE LES SEVES PARAULES ES VAN TREURE DE CONTEXT

Ana Botella assegura que Aznar ''mai beu més del compte''

1
Es llegeix en minuts
EFE / VALLADOLID

La dona de l'expresident del Govern José María Aznar, Ana Botella, ha assegurat que el seu marit "mai beu més del compte" i ha afirmat que les seves declaracions a favor del consum de vi s'han tret de context.

Ana Botella, en declaracions als periodistes a Valladolid, ha afirmat que el seu marit està "molt d'acord" amb les mesures per "evitar que persones que han begut de més surtin a la carretera".

Botella ha declarat que és "fàcil" treure les coses de "context", en referència a les declaracions realitzades per Aznar el dia 3 de maig a Valladolid després de ser distingit com a Cellerer d'Honor de l'Acadèmia del Vi de Castella i Lleó. Segons Ana Botella, el que el seu marit volia dir era simplement que el vi de Castella i Lleó és "fantàstic".

Defensa de la "llibertat" individual

Botella ha fet aquestes declaracions com a regidora de Benestar Social de l'Ajuntament de Madrid, després d'una visita al centre de persones grans de la Zona Sud de Valladolid, juntament amb l'alcalde de la ciutat, Javier León de la Riva (PP).

El dia 3 passat, José María Aznar es va mostrar "a favor" del consum moderat de vi i va manifestar que defensa "la llibertat" individual.

Notícies relacionades

"No pot anar a més de tanta velocitat, no pot menjar hamburgueses d'aquesta mida i a més li prohibeixo beure vi; deixeu-me decidir per mi mateix, que en això consisteix la llibertat", va declarar Aznar en aquell acte.

Aznar va afegir: "És com aquests rètols per les autopistes que diuen 'No podem conduir per tu'; i qui t'ha dit a tu que vull que condueixis per mi". "Deixeu-me que begui tranquil, mentre no posi en risc ningú ni faci mal als altres", va apuntar l'expresident del Govern.

Temes:

Ana Botella