TRÀNSIT

Un senglar causa a Albacete un accident amb tres morts

Dues persones van morir el cap de setmana a Catalunya en dos xocs

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Tres persones van morir i tres més van resultar ferides de gravetat en un accident de trànsit que va tenir lloc dissabte a la nit a Albacete quan dos vehicles van col.lisionar frontalment després que un d'ells atropellés un senglar.

L'accident va tenir lloc a les deu de la nit tocades a la carretera

N-322, quan un Citröen Xantia va atropellar un senglar i va envair el carril contrari, on va xocar frontalment contra un Volkswagen Golf. El conductor del primer vehicle, de 48 anys, va resultar ferit de gravetat. L'acompanyant, de 46 i un menor de 13, probablement la dona i el fill, van morir a l'acte. A l'altre cotxe hi viatjava, presumiblement, un matrimoni, ell de 55 i ella de 49 anys, i una nena de 12. En aquesta ocasió, la dona va morir a l'acte, mentre que la nena i l'home continuen ingressats en estat molt greu.

Aquest va ser un dels accidents més terribles d'un cap de setmana en què van morir 19 persones en 17 accidents. Un altre nen, aquest de 3 anys, va morir en un altre accident, a la N-611, entre Palència i Santander, en què també va morir un adult i tres persones més van resultar ferides de gravetat.

UN DETINGUT A

Notícies relacionades

Catalunya, dues persones van morir entre divendres a les tres de la tarda i diumenge a les vuit del vespre. L'estadística d'un mort per dia manté la tendència del mes de novembre, que va tancar amb 30 morts, dos més que el mateix mes de l'any anterior, però mantenint la reducció.

Una de les dues víctimes mortals va ser un motorista que va morir al topar contra un Renault Mégane a la carretera N-II, a l'altura de Maçanet de la Selva. Després de la col.lisió, els Mossos d'Esquadra van detenir el conductor del cotxe per circular amb les rodes gastades i a velocitat excessiva. L'altre mort, un conductor de 28 anys, va morir quan el seu vehicle va xocar contra un camió a la C-149, al terme de Solsona.