‘SHOPPING’ Compres patrocinades Aquestes ofertes han sigut seleccionades per un equip d'El Periódico de forma independent, partint del seu criteri i experiència. El Periódico obté una comissió de les vendes a partir dels enllaços d'aquesta pàgina. Tots els preus de compra inclosos en aquest article estan actualitzats.

Dia Internacional de la Cervesa: regals per als més cervesers

Una selecció d’idees útils i originals per compartir bons moments amb amics

Dia Internacional de la Cervesa: regals per als més cervesers

Freepik

4
Es llegeix en minuts

Una cervesa ben freda mai falla i, menys encara, si la podem disfrutar d’una manera divertida amb els amics. Si encara no has trobat el regal perfecte, et proposem una llista d’idees útils i originals que sorprendran el teu amic més cerveser i que et convertiran en el rei de la festa. Una selecció de les millors cerveses del món, un refrigerador de begudes, un kit per elaborar cervesa artesanal, una gerra personalitzable i un dispensador per al teu refrigeri favorit són regals pensats per triomfar.

La història en còmic de la cervesa

Dia Internacional de la Cervesa

¿Cerques productes per als amants de la cervesa? Doncs una idea formidable per regalar a aquesta persona especial és el llibre ‘La historia en cómic de la cerveza’, un còmic amb què disfrutarà aprenent una mica més sobre la seva beguda favorita.

En les pàgines s’hi recull tot el procés d’elaboració, així com ha sigut l’evolució al llarg dels segles. També les figures clau i els esdeveniments més importants sobre l’anomenat «or líquid», com per exemple quan i per què va ser declarat el Dia Internacional de la Cervesa i altres curiositats que t’agradaria conèixer.

Tassa de banya per beure com un viking

Dia Internacional de la Cervesa

¿Beure cervesa com un autèntic viking? Doncs en la nostra llista de productes per als amants de la cervesa no podia faltar aquesta tassa de banya de bou autèntic, amb certificat de bestiar. Una peça amb un disseny excel·lent i gran resistència. Cada una de les gerres és única i ve amb una bossa d’arpillera medieval per poder transportar-la amb comoditat i així lluir-la al bar o en l’esdeveniment cerveser de l’any.

Està fabricada de manera artesanal amb materials d’alta qualitat i, a més, es pot personalitzar per mida, acabat final i gravats.

Set de degustació La Sagra

Dia Internacional de la Cervesa

¿Vols sorprendre un amant de la cervesa? Doncs tria la caixa de degustació de La Sagra, amb sis varietats de cerveses de la marca.

Obridor de cerveses amb imant i cistella d’emmagatzematge

Dia Internacional de la Cervesa

A casa teva o al lloc on es reuneixen els amants de la cervesa no pot faltar aquest obridor Kasimir de paret. Amb un muntatge molt senzill (sense claus ni perforacions) amb imants i cinta de doble cara pots començar a disfrutar de la seva utilitat de manera instantània.

A més porta incorporada a la part inferior una cistella que pots ajustar a la distància que desitgis i que permet emmagatzemar les xapes una vegada que s’hagin obert les ampolles. Quan estigui plena, es pot treure amb facilitat i llençar-ne el contingut a les escombraries.

Tirador cervesa

Dia Internacional de la Cervesa

¿Què pot agradar-li més a un cerveser que tenir un tirador de canyes a casa? Doncs ja no ha d’esperar més. Entre els productes per a amants de la cervesa incloem aquest tirador de H. Koenig per a barrils petits, compacte i amb un disseny elegant que encaixa en qualsevol lloc. D’aquesta manera és més fàcil celebrar el Dia Internacional de la Cervesa entre amics, amb unes canyes ben tirades. No t’oblidis d’incloure un barril perquè pugui estrenar-lo al més aviat possible i així disfrutar de la millor experiència en el dia a dia o en un esdeveniment especial.

Refrigerador d’ampolles

Dia Internacional de la Cervesa

¿A qui no li agrada una cervesa ben freda? Inserint aquesta barnilla refrigeradora dins de l’ampolla, podràs mantenir la beguda freda durant hores.

Aquest invent conté un gel no tòxic segellat hermèticament que, una vegada congelat, reté les baixes temperatures. Només és necessari treure la barnilla del congelador i, quan el gel estigui congelat, introduir-lo dins de l’ampolla de cervesa. A part de la barnilla refrigeradora, aquest producte inclou un obridor multifunció que, a més d’obrir llaunes i ampolles, també és una brúixola solar, una regla, un tornavís de cap pla, un portaclaus o un clauer.

Selecció de cerveses exclusives de Bèlgica

Dia Internacional de la Cervesa

Viatjar a Bèlgica amb un glopet de cervesa és l’experiència gastronòmica que ofereix aquesta selecció de cerveses estrangeres: Mareedsous, Chimay, Duvel...

Kit per elaborar cervesa artesana

Dia Internacional de la Cervesa

Donar la volta al món amb un glopet de cervesa és l’experiència gastronòmica que ofereix aquesta selecció de cerveses estrangeres: Sagres, Hite, Moretti, Saigon, Budweiser... Un ‘pack’ presentat en una caixa a prova de ruptures i decorada amb motius de viatges que inclou instruccions de degustació, informació sobre les diferents cerveses i sotagots.

Torre de cervesa

Dia Internacional de la Cervesa

Ideal per a festes, el dispensador de cervesa en forma de torre és la manera més còmoda d’omplir el got. Amb una capacitat de 3 litres, el tub d’acrílic està dividit en increments de 0,5 litres i compta amb una tapa extraïble perquè sigui ben fàcil d’omplir.

Dispensador de cervesa refrigerant

Dia Internacional de la Cervesa

Aixecar-se de la taula per anar a buscar una cervesa a la nevera ja no serà una excusa per tenir la boca seca. El dispensador d’Innova Goods és perfecte per servir i refredar les begudes, ja que disposa d’un compartiment per a gel a la part interior que refrigera el contingut sense aigualir-lo. Amb un disseny original i pràctic, aquest dispensador és ideal per a qualsevol tipus de begudes, té una capacitat de 3 litres i mig i una mida de 24 cm x 42 cm.

Notícies relacionades

Gerra de cervesa personalitzable

Dia Internacional de la Cervesa

Una autèntica gerra de vidre personalitzable amb el nom i l’any de naixement és un regal únic i amb classe per als amants de la cervesa. Amb una capacitat de 510 ml i una mida de 79,7 mm de diàmetre i de 150 mm d’altura, la gerra s’envia en un estoig de disseny ideal per regalar.

Temes:

Amazon