SHOPPING Compres patrocinades Aquestes ofertes han sigut seleccionades per un equip d'El Periódico de forma independent, partint del seu criteri i experiència. El Periódico obté una comissió de les vendes a partir dels enllaços d'aquesta pàgina. Tots els preus de compra inclosos en aquest article estan actualitzats.

Helly Hansen té les millors rebaixes d’hivern: ¡a meitat de preu!

Aquesta marca, fundada en la Noruega del 1877, es va fer un lloc en la indústria per la seva innovació tecnològica aplicada als materials tèxtils

Helly Hansen té les millors rebaixes d’hivern: ¡a meitat de preu!
2
Es llegeix en minuts

Portem ja gairebé quatre setmanes d’hivern i, tot i que les temperatures suaus estan sent les protagonistes, la situació podria fer un gir dràstic en les pròximes jornades.

I és que s’espera un canvi de temps a partir del cap de setmana, que podria portar bastant fred i nevades de major importància tal com avisa Samuel Biener, expert de Meteored.

Per tant, si vols estar en un lloc segur del vent o la neu, a Sport et proposem que miris les rebaixes de Helly Hansen a Amazon. Sens dubte és l’ocasió idònia per provar la marca o ampliar el teu repertori.

Aquesta marca, fundada en la Noruega del 1877, es va fer un lloc en la indústria per la seva innovació tecnològica aplicada als materials tèxtils. 

Tal com demostren Helox, un fi full de PVC translúcid que impermeabilitza les peces sense utilitzar oli de llinosa; Lifa Infinity Pro, que proporciona impermeabilitat i transpirabilitat sense químics nocius per al planeta o Lifa Merino, un teixit que aïlla la humitat sense perdre calidesa. 

Tanmateix, el repertori disponible a Amazon mostra que Helly Hansen ofereix molt més que abrics i jaquetes. També inclou en el seu catàleg dessuadores i complements per al dia a dia. 

La nostra selecció amb les millors ofertes de la marca n’és la prova definitiva.

Per a ell: Hooded Midlayer (33% de descompte)

COMPRAR A AMAZON PER 121,35 €

Amb caputxa i forro polar interior, el model Crew demostra amb escreix la naturalesa de la marca.

Aquesta jaqueta és la més popular (i versàtil) de la marca noruega. És impermeable i les seves costures estan completament segellades.

Les seves butxaques, a més, permeten guardar el que necessitis portar amb tu, però també protegir les mans del fred. I un extra: l’ajust de la cintura i els punys interiors, que són elàstics.

Per a ella: Insulator Jacket (26% de descompte)

COMPRAR A AMAZON PER 96,76 €

Més esportiva és aquesta parca d’inspiració muntanyenca, que et protegirà del vent i el fred quan més ho necessitis.

A més, és transpirable, té caputxa i les seves butxaques tenen aïllament de fibra llarga sintètica. Un encert.

Dessuadora Crew (34% de descompte)

COMPRAR A AMAZON PER 42,95 €

El retrat robot de com ha de ser una dessuadora amb caputxa perfecta: confeccionada en cotó, amb interior apelfat i suau, caputxa ajustable i butxaca de cangur per portar les teves pertinences indispensables (això sí, no el sobrecarreguis per no deformar-lo).

¡Extres!

Lifestyle Boots (33% de descompte)

COMPRAR A AMAZON PER 73,63 €

Aquesta elegant bota és còmoda i abrigada i protegeix els peus de les inclemències del temps.

A més, la pell impermeable converteixen aquest calçat amb folre de pèl sintètic en un dels models amb cordons de la firma més estilosos i pràctics.

Borsa esportiva Duffel Bag 2 (41% de descompte)

Notícies relacionades

COMPRAR A AMAZON PER 46,80 €

Amb una capacitat de fins a 30 litres, compartiments per dividir l’espai i possibilitat de convertir-se en motxilla gràcies a les seves nanses superiors, aquesta bossa de gimnàs impermeable serà perfecta per acudir als teus entrenaments, però també per viatjar a qualsevol destí del globus terraqüi.