Shopping Compres patrocinades Aquestes ofertes han sigut seleccionades per un equip d'El Periódico de forma independent, partint del seu criteri i experiència. El Periódico obté una comissió de les vendes a partir dels enllaços d'aquesta pàgina. Tots els preus de compra inclosos en aquest article estan actualitzats.

¿Busques un smartwatch? Aquests són els millors amb descompte del Black Friday

Si vols aprofitar les ofertes de Black Friday per aconseguir un bon rellotge intel·ligent, hem fet una recopilació amb les millors opcions.

¿Busques un smartwatch? Aquests són els millors amb descompte del Black Friday
2
Es llegeix en minuts

Els rellotges intel·ligents o smartwatch sempre han triomfat en dates especials com aquesta.

És important saber que no tenen res a veure amb els rellotges GPS, destinats a descriure amb increïble nivell de detall, a més de la nostra posició, la velocitat de desplaçament, l’altitud, la freqüència cardíaca... tot gràcies a la tecnologia més puntera.

Ara ja pots aprofitar les increïbles ofertes d’aquesta setmana de Black Friday per fer les teves compres nadalenques i anticipar-te als regals de Nadal i de Reis, o fer un regal original per a algú especial.

Perquè no et perdis res i puguis aconseguir la millor oferta de ‘smartwatch’, a Shopping seleccionem les més destacades d’aquesta edició. ¡Descobreix-les!

Amazfit GTR47

COMPRAR A AMAZON PER 112,90€

Elegant i ‘premium’, així és AmazFit GTR 47mm. Per adaptar-se així a qualsevol ocasió, des de les esportives fins a les més tradicionals.

Inspirat en el disseny estètic del minimalisme, AmazFit GTR integra una pantalla AMOLED 1.39″ d’alta qualitat per crear una gran visió.

Compta amb un processador de doble nucli, que augmenta la velocitat de connectivitat amb les aplicacions en smartphones Android i iOS i altres dispositius a través de Bluetooth.

També disposa de múltiples funcions, entre les quals podem destacar el localitzador GPS, les notificacions, els sensors de ritme cardíac, rastrejador del son i activitat, i d’altres disponibles a AmazFit Sports Watch.

Garmin Edge 130 Plus Ciclocomputador

COMPRAR A AMAZON PER 165,99€

Un dels models més ben valorats de la marca puntera al sector. I ara, rebaixadíssim. De gamma mitjana per preu tot i que amb prestacions d’alt nivell.

La seva àmplia connectivitat permet l’accés directe al suport IQ Garmin i descarregar així aplicacions tan esteses com la ja citada Strava.

Compta amb avantatges molt valorats com la seva mida, la bona lectura de les dades i el fàcil maneig (no és tàctil) ja que és molt intuïtiu. La personalització resulta també bastant senzilla.

El GPS ofereix un servei òptim amb una localització ràpida de satèl·lits que evita esperes prolongades. Ve amb mapes de sèrie. I la facilitat de navegació i el senzill ús de la cartografia suposen dues de les seves principals qualitats.

També resulten virtuts importants la seva capacitat de memòria (12 gb), que resulta molt adequada, i la durada de la bateria, que és d’unes 15 hores.

Amazfit GTS2

COMPRAR A AMAZON PER 100,99€

Si estem entossudits a regalar un ‘smartwatch’ però, com a la gran majoria de les persones, no ens sobren els euros, la marca Amazfit és una fantàstica opció. I amb un disseny elegant. Dels seus diferents models hem optat per portar a aquesta selecció el GTS que permet un seguiment intel·ligent de 12 tipus diferents d’activitats esportives i físiques.

Tals com córrer, caminar, ciclisme, màquines el·líptiques d’entrenament, natació, alpinisme, esquí. Pel que fa a la bateria, aquest model incorpora l’innovador sensor BioTracker PPG desenvolupat per Huami Technology.

Això redueix el consum d’energia, cosa que ens permetrà el seu ús durant un parell de setmanes sense necessitat de recàrrega.

És resistent a l’aigua i controla el nostre cor (amb cinturó), fins al punt d’enviar notificacions quan la freqüència cardíaca superi el límit recomanat.

Garmin Venu Sq Music

Notícies relacionades

COMPRAR A AMAZON PER 207,03€

El Garmin Venu Sq Music permet la descàrrega i emmagatzematge de fins a 650 cançons i llistes de reproducció. Té connectivitat WiFi i les cançons es poden transferir des de l’ordinador o a través de plataformes de música, directament des del rellotge. Per escoltar-la, només és necessari connectar l’smartwatch a uns auriculars Bluetooth.

Temes:

Black Friday