PLAER MASCULÍ

¡Arriba la joguina sexual de l’estiu per a ells!

Calor, succió i vibració... ¡Així és el F1S™ V2 de LELO!

¡Arriba la joguina sexual de l’estiu per a ells!
5
Es llegeix en minuts

Afortunadament, cada vegada és més habitual trobar més comptes a les xarxes socials i empreses com  LELO –una marca molt enfocada a temes de salut sexual que aposten per l’autoconeixement i exploració d’un mateix per millorar i potenciar les teves trobades sexuals, tant mentalment com eròticament–. 

Hi ha tants secrets que envolten els nostres cossos per descobrir i hi ha tanta vergonya de parlar sobre això, ja sigui per la nostra religió, cultura o creences, que tenir aquest tipus de converses sobre, per exemple, què et dona plaer o un masturbador masculí es fan una mica incòmodes, fins i tot amb la teva pròpia parella. 

¡I aquesta és la gent amb qui tenim sexe! 

I tot i que la majoria de comptes s’enfoquin més sempre al públic femení, els homes també poden i han «de jugar» amb diferents consoles de plaer per aprofundir en els seus aspectes sexuals. 

Per a això, tan sols hem d’informar-nos i desfer-nos de tabús i creences que arrosseguem de generacions anteriors. 

Potser el primer pas és veient la masturbació no només com una forma de plaer, sinó també des d’un punt de vista educatiu i respectuós que ens permeti conèixer el nostre univers més íntim. 

La masturbació sempre ha sigut un tema tabú al públic femení, no tant al públic masculí, ja que la masturbació manual masculina ha existit des que el món és món, però... ¿i les joguines sexuals per a ells? 

Segons Valérie Tasso, escriptora, sexòloga i ambaixadora de LELO a Espanya, «cada vegada més homes fan ús de joguines sexuals masculines. Sí que és cert que, fins fa poc, alguns homes pensaven que les joguines eròtiques només anaven dirigides a les dones». A més, afegeix que «la clau està que les sensacions d’aquests masturbadors masculins sàpiguen reproduir algunes pràctiques eròtiques com: la fel·lació, el sexe anal, el sexe vaginal...».  

Aquest és un dels factors clau de l’èxit de la marca de joguines eròtiques de luxe. El més important per a LELO és que el plaer que produeixi un masturbador masculí sigui comparable al percebut de forma natural o fins i tot millor.

Té una explicació molt senzilla: ells tenen més a mà el seu sexe (mai millor dit). Masturbar-se, per a ells, no té cap misteri. Mentre que, per a nosaltres, les dones, és una mica més complicat. La nostra plataforma orgàsmica no està tan a la vista i la indústria de la joguina eròtica ha contribuït molt a ajudar-nos a conèixer els nostres cossos». 

Revolució dels masturbadors masculins 

La firma sueca LELO revoluciona (una altra vegada) el món dels masturbadors masculins amb la nova versió del seu F1S, el F1S™ V2. 

Aquesta joguina sexual de nova generació disposa de sensors interns personalitzables, ranures internes corbades per augmentar les sensacions, i una silicona suau ‘premium’ impermeable al seu interior perquè gaudeixis al màxim d’uns orgasmes encara més humits.   

La primera versió d’aquest masturbador automàtic ja va ser una autèntica revolució, ja que era el primer objecte de plaer masculí del món amb SDK («Kit de desenvolupament de ‘software’») en què, mitjançant una aplicació disponible a Android i IOS, et permet personalitzar i controlar els diferents sensors del dispositiu i intensitat. 

Com pots veure, hi ha un món més enllà dels típics masturbadors masculins dirigits al públic masculí i la tecnologia n’és una mica culpable. 

A més, les noves generacions arriben trepitjant fort i cada vegada tenen menys pudor de parlar obertament i amb naturalitat sobre sexe, masturbadors masculins i com donar-se plaer a un mateix. 

El Sextech o sexe del futur

El Sextech o sexe del futur

La marca LELO és el representant oficial del Sextech, la unió de les paraules tecnologia i sexe que pretenen ajudar-nos a sobrepassar els límits del plaer en les nostres trobades sexuals de forma saludable. Una veritable revolució que es colarà sota dels nostres llençols per no anar-se’n. 

Igual que els ‘smartphones’ van canviar el nostre ritme de vida i forma de comunicar-nos, el sexe també s’apunta als avenços tecnològics amb joguines sexuals masculines, com el nou masturbador masculí LELO F1S™ V2, que ens permeten maximitzar el gaudi del sexe segur. 

La marca sueca de joguines sexuals ha sigut guardonada als premis Xbiz Europe durant dos anys consecutius amb els premis a millor marca de luxe de l’any i ‘packaging’/ presentació de producte. A més, el 2019 va rebre un altre premi a Adultex, la fira de comerços minoristes de productes per a adults a l’hemisferi sud. 

LELO va un pas més enllà de ser una simple marca de joguines eròtiques. Els seus missatges i productes et conviden a conèixer el teu cos i disfrutar encara més de la teva sexualitat gràcies als avenços tecnològics més punters del mercat. 

Pren ja el volant del teu plaer personal amb el nou LELO F1S ™ V2, un estimulador de penis sense cap d’igual. 

LELO F1S ™ V2: El millor masturbador masculí del mercat. Gaudeix

LELO F1S ™ V2 és el predecessor de LELO F1S ™ i la seva missió al mercat és mostrar que les joguines sexuals per a penis van més enllà dels masturbadors corrents o les típiques mànigues de masturbació gràcies a la tecnologia sextech. 

Aquest estiu LELO et porta el «Fórmula 1» de les joguines sexuals per a homes que no podràs deixar abandonat a la teva tauleta de nit gràcies al seu espectacular disseny i prestacions diverses, dissenyades especialment perquè tinguis els orgasmes més agradables que mai hagis experimentat. 

Aquí hi ha la clau del meravellós F1S™ V2: disposa de sensors interns personalitzables, ranures internes corbades per augmentar les sensacions, i una silicona suau ‘premium’ a l’interior per tenir una experiència sexual extraordinària. 

Beneficis del masturbador masculí LELO  F1S ™ V2.

Beneficis del masturbador masculí LELO  F1S ™ V2.Aquests són alguns dels beneficis d’aquest meravellós masturbador masculí: 

  • Tecnologia més puntera del mercat. Gràcies a la tecnologia Sensonic™ i la tecnologia patentada Cruise Control™ el nostre plaer no depèn de les vibracions convencionals, sinó de les seves ones sòniques. La sensació de les ones sòniques converteix el F1S™ V2 en el millor masturbador masculí per explorar noves sensacions i orgasmes més profunds.   

  • Crea les teves pròpies sensacions i segueix el seu progrés – i intensitat – a través dels seus sensors interns personalitzables. 

  • Superfície flexible per a un plaer intens. La silicona d’alta qualitat i molt suau al tacte ha sigut dissenyada per absorbir les ones sòniques i transmetre-les de nou al teu penis per a una sensació més profunda. ¡Un agregat de naturalesa i plaer! 

  • Doble potència, doble plaer. El F1S ™ V2 funciona amb dos motors que, combinats amb la silicona flexible ‘premium’, proporcionarà unes vibracions de més abast per a una estimulació més forta però gentil alhora. ¡Oblida’t dels problemes de baixa potència! Estàs conduint un «fórmula 1». 

  • Personalitza la teva experiència. Tot i que puguis utilitzar-lo sense l’aplicació de ‘software’, aquest nou model compta amb quatre maneres personalitzables i 7 patrons especialment dissenyats per complir totes les teves fantasies sexuals. ¡La teva diversió no tindrà límits! 

  • 100% SUBMERGIBLE. Perfecte per al alvabo i la dutxa 

No siguis tímid. Pren el volant del teu plaer personal amb la nova consola de plaer LELO F1S ™ V2.