ALGUNES OFERTES ASSOLEIXEN EL 50%

Amazon Prime Day 2018: les 20 millors ofertes i gangues

Et seleccionem les ofertes més interessants de l'Amazon Prime Day en electrònica, esport, dispositius intel·ligents, productes d'estiu i viatge i altres articles

amazon-prime-day-2018

amazon-prime-day-2018

8
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / Barcelona

¿Cerques les millors gangues del’Amazon Prime Day 2018? T’oferim la nostra selecció de les millors ofertes i els descomptes més grans en productes d’electrònica, dispositius intel·ligents, informàtica, estiu i viatges, accessoris, i cura personal, entre altres categories. [Consulta també les millors ofertes en mòbils d’Amazon Prime Day.]

Les millors ofertes d’avui –actives fins que s’esgoti l’estoc disponible– són les següents (si el teu mòbil no mostra bé les fotos dels productes, accedeix a la versió clàssica):

■ Fire TV Stick Basic Edition (29,99 euros, amb un estalvi del 50%)

El Fire TV Stick Basic Edition ofereix un accés senzill a contingutd’Amazon Prime Video, Netflix, Movistar+ i a més de 4.000 aplicacions i jocs. Integra el seu propi comandament que té totes les funcions necessàries perquè utilitzis el dispositiu amb comoditat. Simplement connecta el Fire TV Stick Basic Edition a un televisor i en qüestió de minuts podràs veure contingut en ‘streaming’.

Comprar Fire TV Stick Basic Edition | Totes les ofertes de productes Amazon


■ Televisor Samsung de 49 polzades (619 euros, amb un estalvi del 35%)

El Samsung 49NU7305 és un model de tele intel·ligent de 49", resolució 4K UHD HDR amb pantalla extra fina i corba. La resolució 4K UHD és quatre vegades superior a la del full HD, capaç de reproduir mil milions de colores

TV amb WiFi integrat, guia universal, apps en exclusiva com HBO, beIN Connect 4K i multitud de continguts en 4K UHD i HDR amb TV Plus

Comprar TV Samsung de 49 polzades || Totes les ofertes en televisors


■ Màquina d’afaitar corporal de Philips (45 euros, amb un estalvi del 18%)

Philips BodyGroom TT2040/32 és una afaitadora corporal sense fil, amb dos capçals de retall i afaitada. Amb una hora de càrrega es pot utilitzar durant 50 minuts.  Totalment resistent a l’aigua. Color: platejat i negre. Té cinc ajustaments de longitud per a diferents longituds de borrissol corporal. Capçal pivotant 3D. Màquina d’afaitar amb protecció per a la pell

Comprar màquina d’afaitar Philips || Totes les ofertes de cura personal


■ Bicicleta Nilox Bike (399 euros, amb un estalvi del 20%)

La Nilox Bike 24 V 14 P-X1 és una bicicleta elèctrica, per a adults amb una velocitat màxima de 25 km/h. És plegable i integra un motor elèctric de 250 W. És còmoda i permet alternar el pedaleig normal per fer exercici físic.

Comprar bicicleta Nilox || Totes les ofertes de bicicletes a Amazon


■ Depilatòria femenina indolora per llum (290 euros, amb un estalvi del 36%)

La Philips Lumea Prestige BRI954/00 és un sistema de depilació indolor que funciona per llum polsada per a cos, zona del biquini i cara, amb sensor de pell. Funciona amb o sense cable i compta amb accessoris per a la cara i un altre corbat corbat per a la zona del biquini i les axil·les.

-  Comprar depiladora Philips || Totes les ofertes de depiladores a Amazon


■ Protector contra mosquits. Relec (6,62 euros, amb un estalvi del 30%)

Una útil solució per a les tardes d’estiu a la fresca. El Relec Fuerte Familiar Sensitive Spray és un antimosquits apte per a tota la família i d’eficàcia contrastada dins o fora de casa. Apte per a pells sensibles i totes les edats (nens a partir de dos anys). 

Comprar protector de mosquits || Totes les ofertes de productes Relec


■ Taueta Huawei MediaPad M5 (249,99 euros, amb un estalvi del 23%)

Huawei MediaPad M5 és una tauleta de 8.4" amb una pantalla IPS LCD de resolució 2K i processador de vuit nuclis (Kirin 960) amb 4 GB RAM, 32 GB de memòria interna (ampliable mitjançant targeta micro SD) i sistema operatiu Android 8.0. Integra una càmera posterior de 13 MP i frontal de 8 MP amb vídeo de 1080p/30fps/1080p/30fps. Altres característiques: Bateria de 5100 mAH; dos altaveus Harman Kardon i USB Tipus C

Comprar Huawei MediaPad M5 || Totes les ofertes de tauletes


■ Aspirador intel·ligent iRobot Roomba 871 (439 euros, amb un estalvi del 27%)

Robot aspirador dotat d’un sistema de neteja potent amb sensors de brutícia Dirt Detect, que aspira catifes i terres durs, atrapa el pèl de mascotes. Programable. Color gris fosc. D’iRobot. Compta amb dos extractors de brutícia per a una eficiència de neteja més gran amb menys manteniment. Gràcies als seus sensors, localitza les àrees de més brutícia i concentra la feina fins a eliminar-la per complet.

Comprar aspirador intel·ligent Roomba || Totes les ofertes d’aspiradors intel·ligents a Amazon


■ Ordinador Portàtil de Lenovo IdealPad (399 euros, amb un estalvi del 33%)

El Lenovo IdeaPad 320-15IKB serà útil aquestes vacances per a deures, consultes esporàdiques de feina i oci. És un model amb pantalla de 15.6" HD amb potent processador Intel Core i5-8250U, que treballa amb 4GB RAM, i 128GB de disc SSD. Amb Windows Home 10. Color blanc i teclat QWERTY espanyol.

Comprar Lenovo IdealPad || Totes les ofertes en ordinadors portàtils


■ Càmera de seguretat D-Link (139,99 euros, amb un estalvi del 13%)

Per als qui desitgin deixar la seva casa segura aquestes vacances, hi ha la càmera D-Link DSH-C310 amb visió 180° en alta definició. Funciona amb wifi i té visió nocturna. És compatible amb Apple HomeKit, iOS i Android. Permet visionar grans estades amb una única càmera. Video Full HD i àudio: transmet imatges (1920 x 1080 en format H.264 / MJPEG) d’alta definició i so gràcies al micròfon integrat. Carcassa resistent d’alumini  

Comprar càmera de seguretat D-Link || Totes les càmeres de seguretat domèstica a Amazon


■  Rellotge intel·ligent Fitbit (119,90 euros, estalvi del 33%)

El rellotge intel·ligent Blaze per a activitat física de Fitbit (unisex), monitora els passos, la distància, les calories cremades, les plantes pujades i els minuts d’activitat. Fa possible establir reptes personals per millorar la condició física. Seguiment del son. Permet consultar les zones de ritme cardíac personalitzades per comprovar ràpidament la intensitat de l’exercici durant les sessions d’entrenament.

Comprar rellotge Fitbit || Tots els rellotges intel·ligents en oferta a Amazon


■ Maleta Samsunite (105,90 euros, amb un estalvi del 22%)

Samsunite posa en oferta la maleta Termo Young Spinner en color blau fosc de gran capacitat XL. El model, amb ruedad resistents, compta amb un departament per a la roba bruta. Per a equipament familiar.

Comprar maleta Samsonite || Totes les ofertes en maletes


■ GPS Garmin Drivesmart  (169,99 euros, estalvi del 27%)

De gran utilitat per als viatges d’aquest estiu. Garmin DriveSmart 61 Full EU LMT-S. Navegador GPS amb mapes de per vida i trànsit via mòbil. Integra una pantalla de 6", així com un complet mapa d’Europa. Indica radars, aparcaments pròxims i compta amb reconeixement de veu, entre altres funcionalitats. Estalvia temps i redueix l’estrès amb informació sobre disponibilitat i orientació de preus dels aparcaments a mesura que t’apropes al destí.

Comprar GPS Garmin || Totes les ofertes de GPS


■ Altaveu bluetooth (135 euros, amb un estalvi del 29%)

Per als qui vulguin portar amb si un bon so aquestes vacances, l’Harman Kardon/JBL Onyx Studio 4, altaveu portàtil d’alta qualitat, amb bluetooth 4.2 i una potència de 60 W, complirà amb les seves expectatives. Frontal en diferents colors. Permet connectar fins a dos dispositius intel·ligents simultàniament per alternar la reproducció del so. Té una bateria recarregable que permet disfrutar de fins a vuit hores de reproducció de música. Micròfon integrat que compta amb tecnologia de cancel·lació de sorolls i ecos.

Comprar altaveu bluetooth || Totes les ofertes d’altaveus portàtils


■ Televisor de 55'' LG (485 euros, amb un estalvi del 10%)

L’LG 55UK6100PLB és un televisor intel·ligent de 55 '’ amb resolució 4K Ultra HD (3840 x 2160 píxels) que treballa amb un potent processador (Quad Core) que permet veure les imatges nítides. Potència de so de 20 W a dos canals 2.0 amb so especial Ultra Stadium Surround, tecnologia Clear Voice III i LG Sound Sync. Connectivitat a través d’antena DVB-T2/C/S2, tres ports HDMI, dos ports USB, una sortida òptica, entrada LAN i gravador USB.

Comprar televisor LG || Totes les ofertes en televisors


■ Base isofix per a Maxi-Cosi (96,25 euros, estalvi del 30%)

Per portar els bebès segurs durant el viatge: Maxi-Cosi EasyFix per a automòbil. Ofereix una òptima protecció en combinació amb Maxi Cosi Cabriofix. Instal·lació Isofix o amb cinturó del cotxe. Fàcil col·locació i indicador d’instal·lació incorrecta.

Comprar base isofix || Totes les ofertes de cadiretes i accessoris per a bebès


■ Rellotge intel·ligent Suunto (259,90 euros, amb un estalvi del 26%)

El rellotge Suunto SS022663000 Spartan Sport Wrist HR integra GPS i és submergible fins a 100m. Altres característiques destacables són l’eficient control multiesport, pulsòmetre de canell i pantalla tàctil de color. Disponible en diferents colors. Company diari per entrenar-se i competir en més de 80 esports, com natació, ciclisme, ‘running’, activitats multisport i triatló. Perfecte per a ‘fitness’ gràcies al seu disseny pla.

Comprar rellotge intel·ligent || Totes les ofertes de rellotges intel·ligents


■ Disc dur extern WD My Passport  (89 euros, estalvi del 23%)

Una immillorable solució per guardar segures totes les fotos dels millors moments de les vacances. El WD My Passport és un disc dur portàtil fabricat per Western Digital de 4 TB (4000 Gigues) i sistema de còpia de seguretat automàtica. Es caracteritza per la seva rapidesa de còpia. En diferents colors. 

Comprar disc dur extern || Totes les ofertes de discos durs


■ Targeta de memòria SanDisk (15 euros, amb un estalvi del 20%)

SanDisk Ultra Android és una targeta de memòria micro que aporta una capacitat de 64 GB. Integra un adaptador SD per poder utilitzar-la amb mòbils, càmeres de foto i vídeo o tauletes. Aporta una velocitat de lectura de fins a 100 MB/S, fet que ens permetrà obtenir gravacions d’alta qualitat. Inclou la nova categoria A1: per a un rendiment més ràpid de les aplicacions. Classe 10 per a la gravació i reproducció de vídeos en qualitat full HD. Recomanada per a smartphones i tauletes amb sistema operatiu Android i càmeres MIL

Comprar targeta de memòria SanDisk || Totes les ofertes en targetes de memòria


■ Disc smarthwatch Fossil (89 euros, estalvi del 17%)

Smartwatch Híbrid Fossil Q Annette de dona, amb caixa d’acer inoxidable en color rosa amb corretja de pell rosa. Compatible amb Android i iOS. És una peça submergible. Múltiples funcions: notificacions de smartphone (missatges, trucades, apps, alarmes), botons customitzables (controla la teva música, fes una foto), seguiment d’activitat i de son. No necessita càrrega, pila inclosa que dura fins a sis mesos (segons ús).

Comprar smartwatch Fossil || Totes les ofertes de rellotges intel·ligents Fossil

Totes les ofertes d’Amazon

Notícies relacionades

En total, el gegant del comerç electrònic ofereix descomptes en milers de productes per l’Amazon Prime Day 2018. Consulta aquí la llista completa d’ofertes d’Amazon.


Les ofertes de la nostra selecció han sigut escollides per un equip d’EL PERIÓDICO partint del seu criteri i experiència, a partir d’una llista de descomptes proporcionada per Amazon.

Temes:

Amazon