Totes les estrenes i tornades

Les 10 sèries que no et pots perdre aquest gener

Entre les estrenes de Netflix, HBO i Atresplayer Premium destaquen ‘The last of us’, ‘La chica de nueve ’ i ‘Cristo y Rey’

Les 10 sèries que no et pots perdre aquest gener
18
Es llegeix en minuts
Marisa de Dios
Marisa de Dios

Periodista

Especialista en sèries i programes de televisió

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Les sèries d’estrena de les plataformes de gener del 2023 espremen potents històries reals, com les de Litvinenko’ i ‘Cristo y Rey’. Però també aprofiten l’èxit de llibres i videojocs, com ‘La chica de nieve’, ‘La vida mentirosa de los adultos’, ‘Entrevista amb el vampir’ i ‘The last of us’. Sense oblidar el toc còmic de ‘Terapia sin filtro’ i ‘Supernormal’ i el desenfrenament i l’adrenalina del final de ‘Sky rojo’.

LA VIDA MENTIROSA DE LOS ADULTOS

Dia 4. Netflix

Després de la interessant ‘La amiga formidable’ d’HBO, nova adaptació d’una de les obres de l’autora Elena Ferrante, també realitzada al seu país natal, Itàlia. Està ambientada novament a Nàpols, però ara en una època més pròxima, a la dècada de 1990. Segueix la transició de la infància a l’adolescència de Giovanna, una nena d’una llar burgesa que als 12 anys sent el seu pare dir que és lletja i que s’assembla a la seva tia Vittoria, una dona a qui el matrimoni odia. La jove s’obsessionarà amb aquesta dona, a qui ha vist un parell de vegades en la seva vida.

COWBOY DE COPENHAGUE

Dia 5. Netflix

Nicolas Winding Refn, el director danès de ‘Drive’ i de la sèrie ‘Demasiado viejo para morir joven’, recorre el sinistre paisatge criminal de Copenhaguen a través d’una enigmàtica jove, Miu (Angela Bundalovic), amb poders sobrenaturals. Mentre busca executar la seva venjança contra tots aquells que li van fer mal, topa amb la seva arxienemiga, Rakel, durant sis episodis d’allò més foscos i banyats de neó.

LITVINENKO

Dia 11. Movistar Plus+

David Tennant (‘Broadchurch’, ‘Doctor Who’, ‘Good Omens’) es fica a la pell de l’exespia rus Alexander Litvinenko, que va morir el 2006 en un hospital londinenc assegurant que havia sigut enverinat per ordre de Vladímir Putin. Els dos inspectors de la Policia Metropolitana de Londres encarregats del cas s’adonen de la gravetat de la situació quan descobreixen que el verí utilitzat és poloni-210, la substància tòxica més perillosa que es coneix. Escrita per George Kay (‘Lupin’) i dirigida per Jim Field Smith (‘Criminal’, ‘Endeavour’), aquesta minisèrie de quatre episodis va comptar amb la col·laboració de la família del mort i dels principals personatges involucrats en la història.

ENTREVISTA CON EL VAMPIRO, DE ANNE RICE

Dia 12. AMC+

Reinvenció de la novel·la gòtica d’Anne Rice que ja va ser portada a la gran pantalla als anys 90,amb Brad Pitt, Tom Cruise i Antonio Banderas per als papers principals. La sèrie segueix l’èpica història d’amor, sang i immortalitat de Louis de Pointe du Lac (Jacob Anderson, el Cuc Gris de ‘Joc de trons’), Lestat de Lioncourt (Sam Reid) i Claudia (Bailey Bass), relatada en una època més actual al periodista Daniel Molloy (Eric Bogosian). Però la trama es remunta a la Nova Orleans de principis del segle XX, on el protagonista no pot resistir-se a l’oferta de vida infinita que li proposa el llibertí Lestat, que es converteix en el seu company vampir. L’arribada de Claudia, la vampira infantil de Lestat, els portarà per un viatge de venjança i expiació de diverses dècades. 

SKY ROJO

Dia 13. Netflix. Temporada 3 (última)

Últims vuit episodis de la sèrie creada per Esther Martínez Lobato i Álex Pina (‘La casa de papel’). Després d’escapar del seu proxeneta amb quatre milions d’euros del, Coral (Verónica Sánchez), Wendy (Lali Espósito) i Gina (Yany Prado) comencen a il·lusionar-se amb la possibilitat d’una vida nova en un poble pesquer i remot. Lluny de Romeo (Asier Etxeandia) i de la necessitat de venjança de Moisés (Miguel Ángel Silvestre). Però aviat descobriran que el seu passat truca de nou a la porta. S’incorporen Tiago Correa i Catalina Sopelana i el cantant Rauw Alejandro hi fa una col·laboració especial. 

CRISTO Y REY

Dia 15. Atresplayer Premium

El prolífic Daniel Écija (‘Periodistas’, ‘Los Serrano’, ‘Estoy vivo’) recrea, quatre dècades després, la turbulenta relació del domador Ángel Cristo (Jaime Lorente) amb l’actriu i musa del ‘destape’ Bárbara Rey (Belén Cuesta). Des del seu fugaç festeig i mediàtica boda al seu negoci milionari en el circ i el naixement dels seus dos fills. Però també el costat més fosc: l’escalada de drogoaddicció, ludopatia, infidelitats i maltractaments i, de fons, l’ombra de la relació de Bárbara amb un poderós home d’Estat. La sèrie és, doncs, un retrat de la crònica rosa dels anys 80, amb actors com Adriana Torrebejano (que dona vida a Chelo García Cortés), Cristóbal Suárez (rei Joan Carles), Artur Busquets, José Milán, Chema Adeva, Belén Ponce de León, Vicente Vergará, Diana Peñalver, Secun de la Rosa, Salomé Jiménez, David Lorente, Ana Carrasco, Mirela Balic, Antonio Buil i Elvira Cuadrupani.

THE LAST OF US

Dia 16. (HBO Max)

Pedro Pascal i la jove Bella Ramsay, que ja van coincidir a ‘Joc de trons’, encapçalen el repartiment d’aquesta adaptació a la petita pantalla del famós videojoc desenvolupat per Naughty Dog per a Play Station 3. Al darrere hi ha Craig Mazin, creador de ‘Chernobyl’, que figura com a guionista i productor del projecte junt amb Neil Druckmann, guionista i director creatiu del videojoc. Vint anys després que la civilització moderna hagi sigut destruïda per una devastadora pandèmia, un supervivent és contractat per treure de contraban una nena de 14 anys fora d’una opressiva zona de quarantena. Junts emprendran un titànic viatge per travessar els EUA i depenen l’un de l’altra per sobreviure.

ATLANTA

Dia 18. Disney+. Temporada 4 (última)

Després de la seva gira per Europa, el raper Paper Boi (Brian Tyree Henry), el seu cosí Earn (Donald Glover), el seu col·lega Darius (Lakeith Stanfield) i la noia del grup, Van (Zazie Beetz), tornen a casa. Però quan arriben a Geòrgia no saben si ha canviat Atlanta o si són ells qui ja no són els mateixos. La sèrie ha impulsat la carrera del seu creador, Glover, amb el seu encertat i de vegades surrealista retrat de la comunitat afroamericana i del món del món del rap.

LA CHICA DE NIEVE

Dia 27. Netflix

Adaptació del ‘best-seller’ de Javier Castillo en forma de ‘thriller’ de sis episodis. Una periodista en pràctiques (Milena Smit) s’obsessiona amb el cas de la desaparició d’una nena de 5 anys, Amaya Martín, a la cavalcada de Reis de Màlaga el 2010. La reportera començarà una investigació en paral·lel a la de la inspectora Millán (Aixa Villagrán) que despertarà aspectes del seu passat que hauria volgut oblidar. En la intensa investigació comptarà amb l’ajuda d’un col·lega periodista, un home escarmentat per la vida (José Coronado).

TERAPIA SIN FILTRO

Dia 27. Apple+

Tres experts en la comèdia estan darrere d’aquesta sèrie que compta amb Harrison Ford en un dels papers principals: Bill Lawrence i Brett Goldstein (dos dels artífexs de l’èxit de ‘Ted Lasso’) i l’actor Jason Segel (‘Cómo conocí a vuestra madre’), que exerceix també com a protagonista. Aquest interpreta un terapeuta en dol que comença a trencar totes les regles establertes i, deixant de banda l’ètica, comença a practicar la teràpia sense filtre que anuncia la sèrie: diu als seus pacients exactament el que pensa sense tenir-ne en compte les conseqüències. El repartiment el completen Christa Miller, Jessica Williams, Michael Urie, Luke Tennie i Lukita Maxwell.

ALTRES ESTRENES I TORNADES

CALEIDOSCOPIO Dia 1. Netflix. Sèrie inspirada en la història real de la desaparició de 70.000 milions de dòlars en bons al centre de Manhattan durant l’huracà ‘Sandy’. Compta amb una estructura particular: opta per un estil narratiu no lineal i els episodis es poden veure en qualsevol ordre. El repartiment està encapçalat per Giancarlo Esposito (‘Breaking bad’, ‘Better call Saul’) i també hi figuren Paz Vega i Rufus Sewell.

INSPECTORA MARLEAU. Dia 1. Calle 13. Temporada 7.

MIRADA INDISCRETA. Dia 1. Netflix. Una ‘hacker’ ‘voyeur’ es veu arrossegada a una perillosa investigació quan la seva veïna prostituta se’n va el cap de setmana.

ATAQUE A LOS TITANES. Dia 1. Netflix. Tercera temporada (part 2) i quarta (part 1). Manga sobre un jove que s’enfronta als titans gegants que amenacen de destruir la raça humana.

MONSTER. Dia 1. Netflix. Anime. Un brillant neurocirurgià japonès intenta resoldre una sèrie d’assassinats relacionats amb un pacient.

CRIMEN EN EL PARAÍSO. ESPECIAL NAVIDAD. Dia 1. Cosmo. Només hi ha un cas que Selwyn no ha resolt i aquest Nadal tornarà a perseguir-ho. Mentre els habitants de Saint Marie es preparen per a les festes, la ‘podcaster’ de crims reals Jennifer Langan és trobada morta per un tret.

HAPPY VALLEY. Dia 3. Movistar Plus+. Temporada 3 (última) L’aclamada sèrie policíaca britànica arriba al seu final, tot i que amb episodis setmanals. Un tèrbol assassinat provoca que la sergent Catherine Cawood (Sarah Lancashire) torni a tenir relació amb Royce, el psicòpata que va violar la seva filla i que va provocar que acabés suïcidant-se. La seva obsessió serà allunyar-lo del seu net.

GRANTCHESTER. Dia 3. Filmin. Temporades 1 a 4. Adaptació de la saga de novel·les de James Runcie amb un capellà del bucòlic poble de Grantchester (James Norton) que resol assassinats.

STAR WARS: LA REMESA MALA. Dia 4. Disney+. Temporada 2. Han passat mesos des dels esdeveniments de Kamino i la Remesa Mala continua el seu viatge navegant per l’Imperi després de la caiguda de la República. Pel camí es creuaran amb amics i enemics, tant nous com coneguts, mentre emprenen una sèrie d’emocionants missions exercint de mercenaris que els portaran a llocs inesperats i perillosos.

LA DAMA DE LOS MUERTOS. Dia 5. Netflix. Una història sobre fins on és capaç d’arribar una dona apassionada amb tal de venjar la mort del seu marit.

GINNY Y GEORGIA. Dia 5. Netflix. Temporada 2. Ara que sap que Kenny, el seu padrastre, no va morir per causes naturals, Ginny ha de lidiar amb la seva tristesa i amb el fet que Georgia el va matar per protegir-la. Per la seva banda, Georgia preferiria oblidar-se del passat perquè té una boda entre mans.

WAHL STREET. Dia 5. (HBO Max) Temporada 2. Docusèrie sobre com compagina Mark Wahlberg els seus negocis amb la seva carrera cinematogràfica. 

LA PLATAFORMA. Dia 6. Amazon Prime Video. ‘Thriller’ britànic creat per David Macpherson ambientat en una plataforma petrolera davant la costa d’Escòcia, a les aigües del mar del Nord. La tripulació del lloc ha de buscar una manera d’arribar a terra quan queden aïllats per una boira misteriosa que s’obre pas al seu voltant.

CIELOS TURBIOS. Dia 6. Filmin. Minisèrie documental produïda entre Israel i Alemanya que examina per primera vegada des d’una òptica internacional l’accident aeri que es va produir en un barri d’Amsterdam l’octubre de 1992, quan un Boeing 747 que cobria la ruta Nova York – Tel Aviv amb escala a la capital holandesa es va estavellar contra un bloc d’apartaments.

EL TRANVÍA. Dia 9. Netflix. ‘Thriller’ coreà. Una tragèdia sobtada exposa al públic la vida privada de la dona d’un polític.

BLOOD AND TREASURE. Dia 9. SyFy. Un expert en antiguitats i una lladre d’art tenen molt més en comú del que es podria esperar.

LOS MISTERIOS DE MURDOCK. Dia 9. Paramount Network. Temporada 14.

KOALA MAN. Dia 9. Disney+. Animació. Kevin és un pare de mitjana edat que té una doble identitat com a Koala Man, entossudit a posar fi a la petita delinqüència a la ciutat australiana de Dapto.

BALI. Dia 10. Filmin. Rachel Griffiths és una de les protagonistes d’aquesta sèrie sobre els atemptats terroristes del 12 d’octubre del 2002 al districte turístic de Kuta (Bali).

TRASPLANT. Dia 10. AXN. Temporada 3.

BIENVENIDOS A CHIPPENDALES. Dia 11. Disney+. L’escandalosa història de Somen ‘Steve’ Banerjee, un immigrant indi que es va convertir en l’estrambòtic fundador de l’imperi de ‘striptease’ masculí més gran del món i que no va permetre que res ni ningú s’interposés en els seus plans. Ambientada a finals dels anys 70, incorpora alguns elements propis del ‘true crime’.

SEXIFY. Dia 11. Netflix. Temporada 2. Una jove sense experiència sexual i les seves amigues han d’explorar l’aclaparador món de les relacions íntimes per crear una aplicació de sexe i guanyar un concurs.

CAZADORES DE OLAS. Dia 11. Disney+. Docusèrie sobre la tradició surfista al Japó.

VELMA. Dia 12. (HBO Max) Sèrie d’animació per a adults que explica els orígens de Velma Dinkley (Mindy Kaling), el cervell anònim i subestimat de la colla de Scooby-Doo.

REGINALD THE VAMPIRE. Dia 12. SyFy. Sèrie protagonitzada per un jove vampir i inspirada en les novel·les ‘Fat Vampire’, de Johnny B. Truant.

MAKANAI: LA COCINERA DE LAS MAIKO. Dia 12. Netflix. Hirokazu Koreeda està darrere d’aquesta sèrie d’acció real que adapta el còmic original d’Aiko Koyama ‘Maiko-san chi no Makanai-san’. Amb 16 anys, Kiyo es converteix en ‘makanai’ (cuinera) en una casa de Kyoto on viuen diverses ‘maikos’ (aprenents de geishes).

LA NOCHE MÁS LARGA. Dia 12. Sundance TV. Minisèrie francesa ‘remake’ de ‘The night of’. Un jove estudiant és acusat d’assassinar una noia a qui va conèixer en una festa. Un policia a punt de jubilar-se es fa càrrec de la investigació mentre que una advocada especialista en delictes menors s’ocupa de la defensa. Tots dos són vells enemics íntims i hauran d’aclarir la culpabilitat o innocència del noi.

VIKINGOS: VALHALLA. Dia 12. Netflix. Temporada 2. Ambientada a principis del segle XI, narra les heroiques aventures d’alguns dels vikings més famosos de la història: des del llegendari explorador Leif Eriksson (Sam Corlett) i la seva apassionada i resolta germana, Freydis Eriksdotter (Frida Gustavsson), fins a l’ambiciós príncep nòrdic Harald Sigurdsson (Leo Suter). La segona temporada mostra els herois poc després de la tràgica caiguda de Kattegat, esdeveniment que ha destruït els seus somnis i que ha canviat el seu destí. De sobte, són fugitius a Escandinàvia i han de posar a prova la seva ambició i el seu valor més enllà dels fiords de Kattegat.

JUSTICIA BAJO FUEGO. Dia 13. Netflix. Després d’un incendi mortal al cine, uns pares devastats afronten la pèrdua dels seus fills mentre lluiten perquè es faci justícia. Basada en fets reals.

HUNTERS. Dia 13. Amazon Prime Video. Temporada 2 (última) A la Nova York de 1977, un eclèctic grup de caçadors de nazis han descobert que centenars d’oficials alemanys d’alt rang durant la Segona Guerra Mundial viuen entre ells i conspiren per crear un Quart Reich als Estats Units. Als nous episodis ja no apareix Al Pacino.

SERVANT. Dia 13. Apple+. Temporada 4 (última) La guerra de Leanne amb l’església dels Santos Menores s’intensifica i posa en perill el carrer Spruce, la ciutat de Filadèlfia i més enllà. Mentrestant, la destrossada família Turner no només s’ha d’enfrontar a la creixent amenaça de Leanne, sinó el fet que Dorothy s’està despertant.

YOUR HONOR. Dia 13. Movistar Plus+. Temporada 2. Big Mo, la formidable líder de la banda de Desire, exigeix una lleialtat ferotge mentre lluita per expandir el seu imperi per tot Nova Orleans amb l’ajuda de Little Mo. Fia Baxter es veu obligada a acceptar la veritable naturalesa de la seva família mentre lidia amb les conseqüències del tiroteig del seu nòvio (per una bala que estava destinada al seu germà). 

LEY Y ORDEN: UNIDAD DE VÍCTIMAS ESPECIALES. Dia 13. Calle 13. Temporada 24.

LEY Y ORDEN: CRIMEN ORGANIZADO. Dia 13. Temporada 3.

LA SUPERLIGA. GUERRA POR EL FÚTBOL. Dia 13. Apple+. Docusèrie.

DESTINO OPERACIÓN MAREA NEGRA. Dia 13. Amazon Prime Video. ‘Making of’ sobre el rodatge de la segona temporada de la sèrie ‘Operación Marea Negra’ i que s’estrenarà al febrer.

FANTASMAS. Dia 16. TNT. Temporada 2. La mansió ja està a punt per rebre hostes. O quasi a punt, perquè algunes parts de la casa cauen a trossos i això, lògicament, no causa gaire bona impressió entre els clients. A més cal afegir un petit detall: els fantasmes continuen reticents a compartir el casalot amb visitants desconeguts.

MANAYEK. Dia 17. Filmin. Temporada 2. Després de descobrir el cos sense vida de Roslan, Tal investiga l’assassinat, tot i que sembla que tothom al seu voltant vulgui evitar que avanci en el cas.

NIÑA DEL DEMONIO. Dia 18. Disney+. Animació. Tretze anys després de quedar-se embarassada de Satanàs, una reticent mare i la seva filla anticrist intenten portar una vida normal a Delaware. Totes dues estan constantment frustrades per forces monstruoses, inclòs Satanàs, que anhela la custòdia de l’ànima de la seva filla.

CHICAGO PD. Dia 18. Calle 13. Temporada 10.

BLUE MOON. Dia 19. AMC+. Temporada 3.

JUNJI MANIAC: RELATOS JAPONESES DE LO MACABRO. Dia 19. Netflix. Manga que adapta 20 històries de terror del rei del gènere, Junji Ito, amb la bogeria com a eix. Entre elles, ‘Los globos de la horca’, ‘Fotografías’ (de la saga ‘Tomie’), ‘La habitación de paredes cuádruples’ i ‘El intruso’.

AQUELLOS MARAVILLOSOS 90 Dia 19. Netflix. Seqüela d’‘Aquellos maravillosos 70’ (la sèrie que va impulsar a la fama actors com Mila Kunis i Ashton Kutcher), però ambientada el 1995 i protagonitzada per Leia Forman (Callie Haverda), filla d’Eric i Donna, dos personatges principals de la sèrie original. Durant les vacances a casa dels seus avis a Point Place, la noia s’avé molt amb una nova generació de joves, sempre sota l’atenta vigilància de Kitty (Debra Jo Rupp) i la severa mirada de Red (Kurtwood Smith).

LAS COMBATIENTES. Dia 19. Netflix. Minisèrie francesa. França, 1914. Mentre les tropes alemanyes avancen i els homes surten cap al front, quatre dones afronten les terribles conseqüències de la guerra a la seva llar.

PRESIDENTE POR ACCIDENTE. Dia 20. Netflix. Comèdia creada per Jean-Pascal Zadi i François Uzan. El primer exerceix també com a director i protagonista, un educador idealista que, sense moure un dit, acaba sent candidat a la presidència de França.

TRUTH BE TOLD. Dia 20. Apple+. Temporada 3. Octavia Spencer torna al seu paper de reportera d’investigació convertida en presentadora d’un pòdcast de crims per assumir un nou cas.

SAHMARAN. Dia 20. Netflix. Una jove viatja a la ciutat turca d’Adana per fer una conferència. Serà l’oportunitat perfecta per enfrontar-se a un avi a qui amb prou feines coneix, però es veurà immersa en una llegenda.

FAUDA. Dia 20. Filmin. Temporada 4. Un agent israelià torna a l’acció per caçar un combatent palestí a qui considerava mort.

THE LEGEND OF VOX MACHINA. Dia 20. Amazon Prime Video. Temporada 2. Manga. Després de salvar el regne del mal i evitar la destrucció en mans de la parella més aterridora d’Exandria, Vox Machina s’enfronta a salvar el món una vegada més, aquesta vegada d’un sinistre grup de dracs conegut com el Conclave Croma.

ARNY. HISTORIA DE UNA INFAMIA. Dia 20. (HBO Max) Docusèrie sobre el cas Arny, que va saltar a la llum el 1996, sobre una trama de corrupció de menors en un pub d’ambient gai de Sevilla.

THE LAZARUS PROJECT. Dia 23. AMC. ‘Thriller’ d’acció protagonitzat per l’actor Paapa Essiedu(‘Podría destruirte’) sobre una organització secreta capaç de viatjar en el temps cada vegada que el món està en perill d’extinció. Però tenen prohibit fer-ho per motius personals o per salvar algú pròxim.

THE DREAMER. Dia 24. Filmin. El ‘biopic’ de Karen Blixen, autora de ‘Memorias de África’, protagonitzat per Connie Nielsen. L’escriptora torna a Dinamarca després de molts anys a l’Àfrica Oriental. Sense diners, malalta i divorciada, descriu el seu viatge des d’aquest punt fins convertir-se en una autora de renom.

EXTRAORDINARY. Dia 25. Disney+. En un món on tots reben un superpoder al complir els 18 anys, Jen és l’excepció. Amb 25 anys, sent que es queda enrere. Per sort, els seus companys de pis (Carrie, Kash i un misteriós gat de carrer) l’ajuden a no caure en un pou d’autocompassió.

ENTRE EL MUNDO Y YO. Dia 25. Disney+. Sèrie turca. Ilkin tem que el seu nòvio, un famós actor, ja no l’estimi. Un dia decideix contactar amb ell per les xarxes socials amb un perfil fals i està a punt d’inventar-se la dona que podria seduir-lo i arrabassar-l’hi.

CONTRA LAS CUERDAS. Dia 25. Netflix. Al sortir de la presó, Ángela intenta recuperar el respecte de la seva filla. Com que la noia és aficionada a la lluita lliure, crea un personatge misteriós per pujar al quadrilàter.

YOLO: CRYSTAL FANTASIES. Dia 25. (HBO Max) Temporada 2.

SUPERNORMAL. Dia 26. Movistar Plus+. Temporada 2. Olatz Arroyo i Marta Sánchez (guionistes d’‘Allí a bajo’) segueixen traient punta de les situacions trasbalsadores que viu avui dia qualsevol mare treballadora. La directiva de banca Patricia Picón (Miren Ibarguren) ja no té problemes per conciliar... perquè està a l’atur. Amb un nou membre a la família, es dedica per complet a cuidar-se dels seus quatre fills i recolzar el seu marit Alfonso (Diego Martín) en els seus nous projectes. Sembla que per fi ha trobat la tranquil·litat, però resulta que no és l’estil de vida que a ella realment li agrada: vol tornar a l’acció, tot i que no serà fàcil tornar a incorporar-se a la vida laboral. A l’elenc se sumen Alexandra Jiménez i Álex Barahona.

WISTING. Dia 26. AMC+. Temporada 2.

AGENCIA LOCKWOOD. Dia 27. Netflix. En un món ple de fantasmes, hi ha corporacions gegants que tenen en nòmina adolescents amb poders psíquics per combatre les amenaces sobrenaturals. Només hi ha una empresa que funciona sense supervisió adulta: l’agència Lockwood, integrada per Anthony Lockwood, un jove i rebel emprenedor desconcertat per un passat enigmàtic; el seu genial tot i que excèntric company George; i la incorporació més recent, Lucy, una noia dotada de poders extraordinaris.

Notícies relacionades

SOUTH OF HELL. Dia 27. Dark. ‘Thriller’ sobrenatural de vuit episodis que se centra en la història de María Abascal (Mena Suvari), una caçadora de dimonis que té una capacitat natural per caçar aquest tipus de criatures. Al seu torn, María lluita contra Abigail, un dimoni que viu dins d’ella i que s’alimenta de la maldat dels dimonis que exorcitza.

CARMEN CURLERS. Dia 31. Filmin. La sèrie danesa mes vista de l’any està inspirada en fets reals i s’ambienta a principis dels anys 60, quan surt al mercat un invent revolucionari: Carmen Curlers, el primer arrissador de cabell elèctric.