Nova sèrie

Primer tràiler de ‘This England’, la sèrie en la qual Kenneth Branagh encarna Boris Johnson

En sis episodis, la producció se centra en els seus primers mesos com a primer ministre i en la seva gestió de la pandèmia de coronavirus

Primer tràiler de ‘This England’, la sèrie en la qual Kenneth Branagh encarna Boris Johnson

Epi_rc_es

2
Es llegeix en minuts
Europa Press

‘This England’, sèrie en la qual Kenneth Branagh (‘Belfast’, ‘Hamlet’, ‘Dunkerque’) interpreta el primer ministre del Regne Unit, Boris Johnsony que veurà la llum a Movistar Plus+ a la tardor, ha publicat el seu ‘teaser’ tràiler. Un avanç de tot just un minut de durada que recull alguns dels moments àlgids, i polèmics de l’agitada trajectòria del mandatari britànic.

La sèrie, que constarà de sis episodis, se centra en els primers mesos de Boris Johnson com a primer ministre del Regne Unit i segueix l’impacte que va suposar a la Gran Bretanya la primera onada del coronavirus. Una cosa que mostra el ‘teaser’ d’un minut, que barreja imatges tant de la seva faceta professional (marcada pel Brexit) als passadissos de Downing Street com de la personal protagonitzada per la controvèrsia, passant pel seu dramàtic ingrés a l’uci infectat de covid.

«La primera onada de la pandèmia de la covid-19 serà recordada per sempre. Un moment en què el país es va unir per lluitar contra un enemic invisible. La nostra sèrie entrellaça innombrables històries reals, des de Boris Johnson fins a persones que van estar en primera línia arreu del país, els esforços de científics, metges, treballadors de residències d’avis i legisladors que van lluitar per protegir-nos del virus», assegura Michael Winterbottom (‘Bienvenidos a Sarajevo’, ‘24 Hour Party People’), ‘showrunner’ de ‘This England’.

«‘This England’ explica la història d’alguns dels esdeveniments més devastadors ocorreguts al Regne Unit, liderats per un primer ministre que va operar en uns temps sense precedents. El drama segueix l’impacte generat per la pandèmia i la resposta de científics, infermeres i metges que treballaven incansablement i heroicament per contenir i superar el virus.

Notícies relacionades

Està basada en el testimoni de primera mà de persones de tots els àmbits de la vida, del núm. 10 de Downing Street, del Grup Assessor Científic per a Emergències i d’hospitals i residències de tot el país», diu la sinopsi de la sèrie produïda per Revolution Films per a Sky UK.

Junt amb l’esmentat Kenneth Branagh, completen el repartiment principal de ‘This England’ Ophelia Lovibond (‘Elementary’, ‘Guardianes de la Galaxia’) com la seva dona Carrie Symonds, Simon Paisley Day (’Star Wars: Episodi IX – L’ascens de Skywalker’) en el paper de Dominic Cummings, Andrew Buchan (‘The Crown’, ‘Broadchurch’) com l’exministre de Sanitat Matt Hancock i James Corrigan (‘Esto te va a doler’, ‘Manhunt’) com l’estrateg polític Isaac Levido.