Sarah Jessica Parker denuncia comentaris misògins sobre les actrius de ‘Sexo en Nueva York’

L’actriu contesta als que critiquen la seva tornada a la petita pantalla: «¿Què voleu que faci? ¿Deixar d’envellir? ¿Desaparèixer?»

Sarah Jessica Parker denuncia comentaris misògins sobre les actrius de ‘Sexo en Nueva York’
2
Es llegeix en minuts

Sexo en Nueva York tornarà amb ‘And Just Like That’, nova sèrie que seguirà les aventures de Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon) i Charlotte (Kristin Davis) en la cinquena dècada de la seva vida. Arran dels comentaris sobre el seu aspecte físic actual, Sarah Jessica Parker ha respost públicament.

L’actriu es va sincerar en una entrevista amb Vogue. «Hi ha molta xerrameca misògina sobre nosaltres que mai sentiríem sobre un home», va declarar. «‘Té el cabell gris, té cabells blans’. Estic asseguda amb Andy Cohen, ell té el cap ple de cabells blancs i és perfecte. ¿Per què és vàlid per a ell? No sé què dir-li a la gent», va explicar.

«Tothom té alguna cosa a dir: ‘Té massa arrugues, no té prou arrugues’. Sembla que la gent no vol que estiguem a gust amb el moment en què som, com si disfrutessin del nostre dolor sent els qui som ara, si triem envellir naturalment i no lluir perfectes o si hi fas alguna cosa i això et fa sentir millor», va lamentar. «Sé quin aspecte tinc. No tinc cap altra opció. ¿Què voleu que hi faci? ¿Deixar d’envellir? ¿Desaparèixer?», es va preguntar.

Per la seva banda, Nixon es va mostrar d’acord amb Parker sobre aquests comentaris i va assenyalar la importància que ‘And Just Like That’ retrati les dones de 50 anys com a sexualment actives, sense sentir la pressió d’afegir un personatge més jove. «M’agrada que no estiguem mirant de rejovenir la sèrie. No estem incloent-hi alguna cosa així com una neboda de 21 anys», va esgrimir.

Notícies relacionades

Michael Patrick King, que va ser guionista i productor a ‘Sexo en Nueva York’ i exerceix com a ‘showrunner’ a ‘And Just Like That’, també va expressar el seu desconcert per la resposta a la sèrie. «Quan vam anunciar ‘And Just Like That’ hi va haver moltes reaccions positives, però també algunes respostes malvades a internet, gent compartint fotos de ‘Las chicas de oro’. I jo pensava: ‘Vaja, llavors o tens 35 anys o directament estàs jubilat i vius a Florida. Aquí no hi ha terme mitjà’», va declarar.

‘And Just Like That’ arriba a HBO Max el desembre del 2021, tot i que de moment es desconeix el dia exacte en què desembarcarà a la plataforma.