GUIA DE VISIONAMENTS

Les sèries clau per a la setmana del 18 de gener

El ‘thriller’ psicològic israelià ‘Perdiendo a Alice’ i la nova sèrie del creador de ‘Years & years’, entre els principals ganxos

Les sèries clau per a la setmana del 18 de gener
1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Aquesta setmana podem seguir els artificis del ranxer Kevin Costner a ‘Yellowstone’ i començar a descobrir els misteris darrere de la segona temporada de ‘Servant’, però n’hi haurà més, bastant més, per escollir. A sota, tres apostes segures per als pròxims dies.

Un dia que no es pot repetir

Un dia que no es pot repetir

Després de les pel·lícules ‘Utoya. 22 de julio’ i ‘22 de julio’, arriba un altre record, poc originalment titulat ‘22 de julio’, dels atemptats terroristes que van assolar Oslo i l’illa d’Utoya durant un fatídic dia del 2011. La guionista Sara Johnsen (primera temporada d’‘Occupied’) i el seu marit, Pål Sletaune (‘Next door’), així mateix director dels sis episodis, cocreen aquesta minisèrie en homenatge a tots aquells que van ajudar a enterrar els morts i consolar els desconsolats. Filmin, dimarts, dia 19.

Venent l’ànima

Venent l’ànima

La segona sèrie israeliana estrenada per Apple TV+, després de ‘Teheran’, és el thriller psicològic ‘Perdiendo a Alice’, història d’una directora de cine (Ayelet Zurer) que estableix una misteriosa relació amb una jove guionista (Lili Kornowski) i acaba fent un pacte faustià a canvi de la fama. Molt ben rebuda al seu pas pel festival Canneseries, aquesta creació de Sigal Avin promet una intriga inagafadissa basada en la immersió en el subconscient. Apple TV+, divendres, dia 22.

La batalla contra la sida

La batalla contra la sida

Notícies relacionades

Anava a dir-se ‘Boys’, com el hit de Sabrina, però ha acabat amb el nom d’un clàssic de Pet Shop Boys: ‘It’s a sin’. Després de ‘Years & years’, el guionista Russell T Davies torna a esprémer el llagrimall: això va d’un grup d’amics gais lluitant contra la sida al Londres dels vuitanta. Olly Alexander (‘God help the girl’) és un jove que oculta la seva sexualitat a la família; Lydia West (la noia transhumana de ‘Years & Years’), la ‘mare’ de la colla. HBO, des de dissabte, dia 23.

 

Temes:

Sèries