GUIA DE VISIONAMENTS

Les sèries clau per a la setmana del 16 de novembre

La nova temporada de 'La materia oscura' i la docusèrie 'Murder on Middle Beach', entre els principals ganxos

zentauroepp55826160 icult201110133838

zentauroepp55826160 icult201110133838

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Després d’assistir al xou de Diana i Carlos en ‘The crown’, o començar a veure com se de quin peu calcen aquests ‘Gangs of London’, encara quedaran sèries per investigar. Sempre queden sèries. Aquí van quatre propostes per disfrutar sense límit en una altra setmana de restriccions.

Un director s’autoinvestiga

Fa deu anys, Madison Hamburg va descobrir que la seva mare havia estat assassinada i que el seu pare, un estafador allunyat de la família, en podria ser el culpable. Poc després, frustrat per la ineficàcia policial, va agafar una càmera i es va dedicar a investigar parents i coneguts a la recerca de respostes no només sobre el crim, sinó també la seva pròpia infància, la seva identitat. El resultat és la intrigant docusèrie de quatre parts ‘Murder on Middle Beach’HBO, des de dilluns, dia 16.


Lyra viatja a un nou món

La segona temporada de ‘La materia oscura’ és, pel que sembla, tan fidel com la primera a l’univers de fantasia ordit per Philip Pullman per a la seva trilogia literària. A l’inici de l’adaptació de La daga, descobrim on va viatjar Lyra (Dafne Keen) a través del pont obert per Lord Asriel: la ciutat de Cittagàzze, on s’avé molt amb Will, un altre noi del nostre món, mentre les bruixes es preparen per a la guerra. HBO, des de dimarts, dia 17.


Tornen els detectius ‘hipsters’

Notícies relacionades

La sèrie de culte ‘Search party’, combinació irresistible de misteri criminal i sàtira dels modes de vida del ‘hipster’ mil·lennista, torna per a una tercera temporada que potser no feia falta (la recerca del títol va acabar ja fa temps), però que molts igualment devorarem. TNT ens tempta de donar-nos un festival bastant seriós: els deu episodis arriben en forma de marató i estaran disponibles en vídeo sota demanda l’endemà. TNT, dimarts, dia 17.


El superespia Archer surt del coma

Diverses al·lucinades temporades després, el superespia titular de la comèdia animada ‘Archer’ surt del coma per descobrir que el seu equip tampoc el necessita gaire. Per descomptat, aviat s’ho farà anar bé perquè les coses tornin a ser tan caòtiques com eren. Entre les veus convidades d’aquesta ¡onzena! temporada, grans com Jamie Lee Curtis i Simon PeggMovistar Series, des de dijous, dia 19.