GUIA DE VISIONAMENTS

Les sèries clau per a la setmana del 9 de novembre

El drama d'altes finances 'Industry' i l'antologia de ciència-ficció romàntica 'Soulmates', entre els principals ganxos

zentauroepp55773714 icult201106125203

zentauroepp55773714 icult201106125203

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

A més de seguir el viatge emocional de la ‘pornostar’ Jo Dollar a ‘Adult material’ i conèixer els ineptes astronautes de ‘Moonbase 8’, aquesta setmana vinent cal fer espai també per a, com a mínim, quatre estrenes més. Estrès.

Una sèrie en què invertir

Els directors/guionistes Mickey Down i Konrad Kay faran parlar amb la seva primera sèrie, ‘Industry’, un estilitzat, intens i sexi drama sobre el món de les altes finances. La jove graduada Harper Stern (Myha’la Herrold) marxa de Nova York a Londres per lluitar per un lloc al banc d’inversió Fairfield & Co., on s’enfronta a altres joves taurons i qüestions de raça i abús de poder. Lena Dunham (‘Girls’) dirigeix (molt bé) el primer capítol, a més de produir. HBO, des de dimarts, dia 10.


Estudi d’una relació depredadora

En la minisèrie ‘A teacher’, la directora i guionista Hannah Fidell té algunes hores més per explorar la relació depredadora que ja va abordar al film d’igual nom del 2013. Una jove professora d’institut (ara interpretada per Kate Mara) sedueix i arrossega a un idil·li il·lícit un dels seus alumnes (Nick Robinson, el Simon d’‘Con amor, Simon’). Pel que sembla, l’autora ha aconseguit enriquir la història, afegir-hi nous matisos, sense inflar-la de manera gratuïta. HBO, des de dimecres, dia 11.


Agència matrimonial últim model

Notícies relacionades

Will Bridges, gran guionista de ‘Black mirror’, és el cocreador de la intrigant ‘Soulmates’, antologia de ciència-ficció sobre un futur en què es podrà conèixer la nostra ànima bessona per una prova científica. Ganxos a tenir en compte: els dos primers episodis estan dirigits per Rob Savage, autor de ‘Host’, el fenomen de terror del 2020; en el primer, la protagonista femenina és Sarah Snook, la Shiv de ‘Succession’. AMC, des de dijous, dia 12.


Revisió d’un relat de Jack London

‘Los favoritos de Midas’ és una actualització del relat de Jack London a càrrec de Mateo Gil, coguionista habitual d’Amenábar i director de ‘Proyecto Lázaro’ i ‘Las leyes de la termodinámica’. En aquest ‘thriller’ en sis parts, un empresari (Luis Tosar) pateix un estrany xantatge: si no accedeix a pagar una elevada suma de diners, els Favorits de Mides mataran una persona a l’atzar en un lloc i data assenyalats, i ho faran periòdicament mentre no accedeixi al pagament. Netflix, divendres, dia 13.