GUIA DE VISIONAMENTS

Les sèries clau per a la setmana del 2 de març

Una comèdia amb Martin Freeman i una minisèrie del director de 'Ex_Machina', entre els principals ganxos

zentauroepp52501058 icult freire  breeders200228161413

zentauroepp52501058 icult freire breeders200228161413 / COPYRIGHT 2019 FX NETWORKS ALL RIGHTS RESERVED

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Cada nou capítol de ‘El visitante’ és un petit esdeveniment, en part per la música del tàndem Bensi & Surriaans. Però més enllà d’aquesta cita obligada de cada dilluns, aquesta setmana hi haurà molt per veure, com la primera sèrie limitada d’Alex ‘Aniquilación’ Garland. 

Somnis de filicidi

Nostàlgics de ‘Catastrophe’, uniu-vos. Arriba ‘Bendita paciencia (Breeders)’, una altra comèdia negra sobre les coses que gairebé ningú explica de la paternitat. Per exemple, que gairebé tothom pot somiar amb el filicidi. «Mataria per aquests nens», diu el marit (Martin Freeman) al tràiler. I la seva dona (Daisy Haggard) contesta: «És un dilema, ¿oi? Intentar decidir amb quin edredó ofegar-los». No només inspira confiança el repartiment, sinó també la presència com a cocreador (juntament amb Freeman i Chris Addison) de Simon Blackwell, col·laborador de tota la vida d’Armando IannucciHBO, des de dimarts, dia 3.


Mentides en tots els idiomes

¿És possible una segona temporada del thriller ‘Liar’ i, a més, també amb Ioan Gruffudd com a violador en sèrie, malgrat com va acabar la primera? És possible: s’estrena dilluns a ITV, i només un dia després, a HBO Espanya. Més endavant, el 23 d’abril, podrem veure a SundanceTV Espanya el ‘remake’ italià de la primera. I Antena 3 prepara la seva pròpia versió: ‘Mentiras’. Imaginació al poder. HBO, des de dimarts, dia 3.


Fascinació segura

Notícies relacionades

Poc se sap sobre ‘Devs’, tot i que només fa falta saber una cosa per interessar-s’hi: és la primera sèrie limitada d’Alex Garland, el cervell i l’estilista darrere de ‘Ex_Machina’ i ‘Aniquilación’, dues de les millors pel·lícules de ciència-ficció recents. Seguirem una enginyera informàtica (Sonoya Mizuno) en la seva investigació d’una empresa de computació quàntica, Amaya, que segons les seves sospites podria ser culpable de la desaparició del seu nòvio. HBO, des de dijous, dia 5.


Mos de realitat

A la segona temporada d’‘Ugly delicious’, el prestigiós xef David Chang continua viatjant pel món i quedant amb gent famosa (o que ho hauria de ser) per recordar-nos que el menjar no és només menjar, sinó un valor cultural i una eina de comunicació. Filets, farinetes, testicles de be: el menú ve variat. Netflix, divendres, dia 6.