GUIA DE VISIONAMENTS

Les sèries clau per a la setmana del 7 d'octubre

Aquesta setmana comença el final de 'Mr. Robot' i la superheroïna lesbiana Batwoman estrena sèrie pròpia

zentauroepp50145459 batwoman     pilot     image number  bwn101f 0095 jpg    pic191005185643

zentauroepp50145459 batwoman pilot image number bwn101f 0095 jpg pic191005185643 / Elizabeth Morris

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

¿Hi ha espai a les seves agendes o llistes de seguiment per a algunes sèries noves? Vagin fent-ho, perquè ‘Batwoman’ promet. I l’últim ‘tour de force’ de ‘Mr. Robot’ pot ser de veure per creure. 

Els diners més bruts

AMC estrena la minisèrie alemanya ‘Bad banks’, premiat ‘thriller’ amb, com indica el títol, paisatge d’altes finances i baixes passions. Als crèdits, noms respectables com el guionista Oliver Kienle (autor del ‘thriller’ de recent estrena en cines ‘Cuatro manos’) i l’actriu Paula Beer (‘En tránsito’, de Christian Petzold), segurament tan fascinant com de costum en el seu paper de jove executiva a la boca del llop. AMC, des de dilluns, dia 7, a les 22.10 h.


‘Computer says off’

Comença el principi del final de ‘Mr. Robot’, una sèrie que va començar a perdre una mica de vigor i interès després de la seva primera temporada, però que no ha deixat mai d’eludir les convencions. La seva última temporada no és una excepció: es presenta com una espècie de llarg ‘especial de Nadal’, 13 hores d’acció contínua. I d’aquí, el seu creador Sam Esmail saltarà a l’univers ‘Battlestar Galactica’ amb un nou ‘reboot’ per a la plataforma Peacock. Movistar Series, des de dilluns, dia 7 (VOS). 


Superheroïna lesbiana

Notícies relacionades

Després de debutar a l’últim ‘crossover’ de l’Arrowverse, que comprenia fins ara les sèries ‘The Flash’, ‘Arrow’ i ‘Supergirl’, Batwoman ja té la seva pròpia sèrie. El pilot està dirigit per Marcos Sega (‘Riverdale’, ‘You’), fet que promet narrativa visual de primer ordre. I segons les primeres ressenyes, Ruby Rose és molt convincent com aquesta superheroïna per a temps moderns, la primera obertament gai de la televisió. HBO, des de dimarts, dia 8.


L’Schindler finlandès

Filmin estrena a Espanya ‘Héroes invisibles’, la minisèrie sobre Tapani Brotherus, el diplomàtic finlandès que va salvar la vida de milers de dissidents xilens durant i després del cop d’Estat de 1973. La sèrie va ser coescrita per una guionista finlandesa, Tarja Kylmä, i una dramaturga xilena, Manuela Infante: dos punts de vista complementaris. Filmin, des de dimarts, dia 8.