LA RECEPTA
Vedella amb taronja
Concepción García, propietària de la carnisseria Jorba-García del mercat de Sants, explica com preparar un rodó de vedella rostida amb suc de taronja.
INGREDIENTS
Rodó de vedella
Una cabeça d'alls
Caldo de carn
Suc de taronja
Farina
Oli
Sal i pebre
Notícies relacionadesPREPARACIÓ
Arrebossem en farina el rodó de vedella. En una cassola, escalfem l'oli i comencem a daurar la carn. Hi afegim sal i pebre negre. Pelem una cabeça d'alls i els aixafem amb un cop sec. Els posem a la cassola i esperem que la vedella es dauri. Hi afegim un bol de caldo de carn i un de suc de taronja. Abaixem el foc i tapem la cassola. Ho deixem coure fins que la carn quedi tova i la salsa espessa. Apaguem el foc, traiem la vedella de la salsa i la deixem refredar. Amb una espàtula, traiem també els alls. Quan la carn estigui freda, la tallem i la tornem a posar a la cassola. La cobrim amb la salsa de taronja. L'escalfem al foc o al forn. Per servir-la, guarnim el plat amb rodanxes de taronja i un toc de pebre.
- Sense sortir de la comarca El poble a només 30 minuts de Rubí ideal per a una escapada de natura sense sortir del Vallès
- Al delta del Llobregat Llum verda a un pla hoteler i residencial entorn de l’aeroport de Barcelona que el TSJC va tombar el 2020
- Entre dimarts i dijous Catalunya activa per primera vegada aquest any el seu sistema d’avisos per calor extrema
- Fiasco Mundial
- El conflicte del Pròxim Orient Trump decideix implicar-se en la guerra contra l’Iran oberta per Israel
- Ábalos va acudir a Aldama per arreglar un problema als baixos de casa seva
- L’avís Cerdán a Koldo: "Dic que et cuidis, mira de col·locar la família"
- Tempesta política Les 12 hores més frenètiques de Koldo
- Tempesta política Junts dona aire a Sánchez, però li exigeix «garanties» per continuar recolzant-lo
- ERC promet ser "exigent", però no demanarà eleccions