10 i 11 de febrer

El ‘blues’ de Santa Coloma celebra la seva primera dècada de vida

  • El Festival de Blues de la ciutat catalana, organitzat per Santako in Blus, compleix 10 anys aquest 2023

  • El Teatre Sagarra acollirà concerts del gènere musical els pròxims 10 i 11 de febrer

El ‘blues’ de Santa Coloma celebra la seva primera dècada de vida

aaa

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El blues de Santa Coloma de Gramenet està d’aniversari. El Festival de Blues de la ciutat catalana, organitzat per l’entitat Santako in Blus, compleix 10 anys aquest 2023 i es consolida com a projecte municipal de referència en el panorama català.

La celebració va començar dijous passat 2 febrer, quan el festival va donar el tret de sortida amb la inauguració de l’exposició fotogràfica ‘Santako, 10 anys de Blues’ al Centre d’Art Contemporani Can Sisteré.

Durant la primera quinzena de febrer, el Teatre Sagarra, els mercats municipals, la Biblioteca Central i les sales musicals colomenques disfrutaran dels millors sons del blues nacional i internacional.

La programació de la 10a edició

Els concerts començaran el 10 de febrer (21 h) amb Noah & The Hell Drinkers al Teatre Sagarra, a qui precediran a les 19 h Made in Black. La formació donostiarra es va formar el 2016 i, des d’aleshores, ha publicat dos treballs de forma independent, Noa & The Hell Drinkers (2018) i Craft Blues (2020).

Ha participat en nombrosos festivals nacionals i s’ha fet un nom en l’escena actual i fresca del blues. Recentment, han sigut escollits per participar com a representants estatals a l’European Blues Challenge que se celebrarà a Polònia.

Notícies relacionades

Per la seva banda, l’11 de febrer a les 21 h al Teatro Sagarra actuarà The Cinelli Brothers. Es tracta d’un projecte que neix d’una passió comuna pel blues elèctric de Chicago i Texas dels anys seixanta i setanta, quan els germans Marco (guitarrista i cantant principal) i Alessandro (bateria) van decidir formar un equip que mostrava un repertori original a l’estil de Chess, Stax i Motown. Abans, a les 19 h, actuarà Big Black Rinho Trio.

Més notícies de Santa Coloma a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Santa Coloma